2001-es Bvectra,1.8 benzin. Minden előzmény nélkül nem tudtam elindulni, kulcs elfordítva, önindító megy. Elhúztuk, generátor csere, akksi csere. Forgalomban újra leállt. Letilthatja a kulcs motort, esetleg, mert öreg az elektronika?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
JFZ1928-700 típusú fesz. szabályzó
Autóvillamososok segítsetek! Autógenerátort szeretnék használni villamosenergia-termeléshez. Bontott generátor, nincs meg a feszültségszabályozója, külön csatlakozója van a csillagpontnak, a gerjesztésnek, és az akkunak. Autóakkut nem szeretnék tölteni vele, csak más...
Az autó 5hónapot állt a kereskedésbe ezzel az akksival, föl is kellett tölteni, hogy el tudjam hozni. Az autó nem teker indításnál, pöccre szokott indulni. Hallottam már, hogy lehet, hogy a generátorral van probléma, vagy lambdaszonda, vagy akksi cserére szorul. Ha...
Van egy Hercules Sachs motorom, az elektronika elég kókány, kössek mindent az akkura, párhuzamosan meg a generátort?
2 napja reggel indultam vna és nem indult a kocsi (betolással sem), 1 órát töltenem kellett az akksit mire eltudtam indulni. Már 1 ideje vannak gondok vele, de azt gondoltuk akksi baj, elmentem vettem másikat. Tegnap este jöttem ki a városból, ott még rendesen indult,...
Halottam olyat, hogy ha a motort beindítják majd az akku sarukat leveszik, tönkre megy minden elektronikus berendezés a kocsin. Én 1x kipróbáltam ezt mikor rossz volt a generátora a Swiftnek és csak annyi történt, hogy leállt a motor. Előtte is volt próbálva, de akkor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!