Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki GSF 650 (Bandit)...

Suzuki GSF 650 (Bandit) vélemények?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Univerzális motor, vagy mondhatnám, hogy a motorok Opel Astrája.
2017. febr. 12. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Igásló. Bárhova elindulnék vele.
2017. febr. 13. 09:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 13. 17:03
 4/4 SzZZZZZZ válasza:
Mindenre jó, kezes, megbízható. És olcsó. Nekem nagyon tetszett.
2017. febr. 17. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

PRIBUSZ Car-ról vélemények?

(Nem tudom jó témában írok-e, ha nem akkor kérek egy moderátort áthelyezni, köszönöm!) Sziasztok! Autó vásárlás előtt állok és a fent említett Kft-nél szeretnék vásárolni, de annyira nem bízok ezekben az autókereskedőkben (egyikben sem) mert szerintem a pénzre...

Suzuki Gs 500 motorról mik a vélemények/tapasztalatok?

500.000-ből tudok venni egy normálisat?

BMW X3 2. 0 Dízel / 2004-2010 -ig vélemények?

Ugyan olvastam a népítélet oldalon sok pozitívumot az autóról, de azért így mégiscsak személyesebb. Mennyire megbízható, átlagfogyasztás, stb. Fenntartási költség is érdekelne, de nyilván egy prémium kategóriás autónak megvannak a maga vonzatai. Kérek mindenkit csak...

E39 520i vélemények?

Elsösorban tulajok válaszát várom, vásárlás elött állok, eddig e21,2db e36,1db e46-om volt. Nagyobbra vágyom

Motorosok! Suzuki GSF 1200 Bandit! Vélemények?

Egy 2001es modellről lenne szó, alig van benne 20.000 km, 6 éve nem is használták, érdemes lenne megvenni szerintetek? Elég sok pozitív hozzászólást és teszteket olvastam róla Előre is köszönöm a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!