válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(Nem tudom jó témában írok-e, ha nem akkor kérek egy moderátort áthelyezni, köszönöm!) Sziasztok! Autó vásárlás előtt állok és a fent említett Kft-nél szeretnék vásárolni, de annyira nem bízok ezekben az autókereskedőkben (egyikben sem) mert szerintem a pénzre...
500.000-ből tudok venni egy normálisat?
Ugyan olvastam a népítélet oldalon sok pozitívumot az autóról, de azért így mégiscsak személyesebb. Mennyire megbízható, átlagfogyasztás, stb. Fenntartási költség is érdekelne, de nyilván egy prémium kategóriás autónak megvannak a maga vonzatai. Kérek mindenkit csak...
Elsösorban tulajok válaszát várom, vásárlás elött állok, eddig e21,2db e36,1db e46-om volt. Nagyobbra vágyom
Egy 2001es modellről lenne szó, alig van benne 20.000 km, 6 éve nem is használták, érdemes lenne megvenni szerintetek? Elég sok pozitív hozzászólást és teszteket olvastam róla Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!