Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
(Nem tudom jó témában írok-e, ha nem akkor kérek egy moderátort áthelyezni, köszönöm!) Sziasztok! Autó vásárlás előtt állok és a fent említett Kft-nél szeretnék vásárolni, de annyira nem bízok ezekben az autókereskedőkben (egyikben sem) mert szerintem a pénzre...
Ugyan olvastam a népítélet oldalon sok pozitívumot az autóról, de azért így mégiscsak személyesebb. Mennyire megbízható, átlagfogyasztás, stb. Fenntartási költség is érdekelne, de nyilván egy prémium kategóriás autónak megvannak a maga vonzatai. Kérek mindenkit csak...
Autó vásárlás elött állok és jelenleg nagyon szemezgetek ezzel....sportos ám ugyan akkor luxus felszereltség és mindezt ha kell tető nélkül képviseli. Vélemények, tapasztalatok esetleg?(leginkább tulajok és autókereskedők/szerelők véleményére vagyok kíváncsi és nem...
Elsösorban tulajok válaszát várom, vásárlás elött állok, eddig e21,2db e36,1db e46-om volt. Nagyobbra vágyom
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!