Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan indítsam be? Hiába...

Hogyan indítsam be? Hiába indítok, mintha túl fordulna a kulcs, nem teker az önindító sem! Opel Corsa C 1.2 benzin.

Figyelt kérdés
2017. dec. 7. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az hogy " mintha túl fordulna a kulcs"?
2017. dec. 9. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szétment a gyújtás kapcsoló aztán körbe lehet benne forgatni a kulcsot. Így nagyon sehogy sem lehet beindítani
2017. dec. 9. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem nagy cucc a gyújtás kapcsoló betét kb 1000-ft , és kb 10-15 perc beletenni
2017. dec. 9. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Napokig állt nem próbáltam indítani! Tegnap sikerült beindítani. Így mi lehet a probléma?
2017. dec. 10. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

96,1.8benzin Volvo s40 teker az önindító de nem indul mi lehet a baj mit nézzek át?

Bedugom a kulcsot elfordítom és az önindító teker de a motor néha néha majdnem elkapja de nem indul. Gyújtáskapcsoló jó üzemanyag van(pumpa szív motorban hallom a benzint és a gyertya is benzines) szikra van mi lehet a probléma miért nem indul vagy mit nézzek át....

Miért nem akar beindulni a robogóm?

Van egy Motowell Yoyo 4T márkájú robogóm. Ma el akartam vele indulni, de 5 perc szenvedés után sem akart beröffenni. Önindítóztam, de az istenért se akart. Az indító próbálkozott, tehát nem az önindító szarta össze magát. Párom szerint azért nem megy, mert hosszabb...

Indításkor teker az önindító, de nem indul el az autó. Mi a hiba?

Nem olyan régen kezdte el az autó,hogy indulásnál teker az önindító,de nem indult az autó. Ilyenkor 2-3 alkalommal ráadtuk a gyújtás és utána elindult. Kezdetben ritkán csinálta ezt. Most ott tartunk,hogy szinte mindig ezt csinálja,de már hiába adom rá és veszem le a...

Az alább felsorolt hibákat/jelenségeket mi okozhatja egy benzines autónál?

Gyorsításkor rángat: Meginduláskor egyesben először mintha nem is nyomnám a gázt - szinte lassul, még padlógáznál is -, majd jön egy erős rántás, aztán kilő. Egyéb sebesség fokozatokban is ha egy kicsit lassítok (lejjebb megy a fordulat, de elvileg még nem kellene...

Miért indul ennyire nehezen az autóm hidegen?

Reggelinte mikor inditom kb teker 3-4-et aztán nem kinzom tovább abbahagyom majd megismétlem 1-2szer és indul is, persze kiprobáltam azt is hogy első kulcsfordításra mennyit teker mire indul kb 8-10 mire röffen, melegen elsőre mindig szépen indul, mitől lehet? Az aksi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!