Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Átmehetek -e külföldre?

Átmehetek -e külföldre?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok.Idén kapom meg a jogositványomat .Azzal a jogoszóitványal a kezembe elmehetek külföldre mongyuk ukrajnába? Mivel ott a jogositványkorhatár 18 év

2014. máj. 7. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:

átmehetsz

a jogosítvány arcképes, személyazonosításra alkalmas igazolvány

legyen még egy lakcímkártyád, és akkor tuti nincs gond

2014. máj. 7. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Kresz tanfolyamon nem mondták, hogy kezdő vezetői engedéllyel külföldön nem vezethetsz? :D

Amúgy átmehetsz, a kutyát nem fogja érdekelni a jogsid, a 200-ast így is-úgy is kérni fogják a határon...

2014. máj. 7. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
szó se volt róla, hogy vezetni akarna ott, csak átmenni
2014. máj. 7. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan kimehetsz a jogsiddal külföldre, csak épp vezetned nem szabad autót!

"Kresz tanfolyamon nem mondták, hogy kezdő vezetői engedéllyel külföldön nem vezethetsz? :D"

Vigyoroghatsz bután a saját hülyeségeden! Ne zavarjon, hogy a kezdő vezetői engedéllyel szabad külföldön vezetni, csak épp vontatni tilos! Persze 18 éves kor előtt vezetni nem szabad külföldön, de a kettő nem feltétlenül esik egybe!

2014. máj. 7. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

"Persze 18 éves kor előtt vezetni nem szabad külföldön, de a kettő nem feltétlenül esik egybe!"

Akkor olvasd el a kérdés alatti leírást, az ő esetében egybe esik. Akkor most vihoghatok tovább szabadon kedves kolléga? :D

2014. máj. 7. 22:07
 6/10 anonim válasza:
ha nincs az autó a neveden akkor nem vagy szerződés a közjegyzőnél!!!
2014. máj. 8. 13:49
 7/10 anonim válasza:
előző vagyok még kell tűzoltó készülék hólánc láthatósági mellény hullazsák igaz ritkán ellenőrzik
2014. máj. 8. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
te meg miről beszélsz, utolsó?
2014. máj. 8. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Abban igaza van, hogy ha nincs az autó a nevén és nincs ott az autó tulajdonosa, akkor illik vinni kétnyelvű közjegyzői vagy ügyvédi okiratot, ami bizonyítja, hogy jogosan használja az autót ( tehát nem lopott ).

A többi az felesleges, a hullazsák szerintem csak urban legend. Tőlem még egyszer sem kértek Ukrajnában sem tűzoltókészüléket ( ez nem is kötelező tartozéka a személyautónak szerintem), sem hóláncot sem hullazsákot. Ukrajnában szerintem azt sem tudják, mit az a hólánc.. :D

2014. máj. 8. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:

#5:

Valamelyikünk szövegértésével gond van, mert igaz, hogy szarul fogalmazott a kérdező, de nem látom, hogy vezetni akar, csak azt írta, hogy elmehet-e a jogsival a kezében külföldre!

Persze hogy mehet, simán átengedik vele a határon!

"Akkor olvasd el a kérdés alatti leírást, az ő esetében egybe esik. Akkor most vihoghatok tovább szabadon kedves kolléga?"

Hogy egy klasszikust idézzek: "Csak semmi kolléga!"

A vigyorgásról szóló rész pedig a 2. válaszodban lévő kezdő vezetői engedélyes szövegnek szólt, aminek a végére betettél egy vigyorgó szmájlit! Ha nem idéztem volna, akkor egy szót se szólnék! Még írtam is, hogy kezdő vezetői engedéllyel szabad külföldön vezetni!

2014. máj. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!