Most tényleg vészesen fogyóban vannak az üzemanyagtartalékok Magyarországon vagy hazugság az egész?

válasza:

válasza:

válasza:Na meg nézzétek meg milyen sorok vannak megint a kutakon az ársapka bevezetése óta... Mindenki tankol mintha nem lenne holnap.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Most már senkit ne lepjen meg ha a valóságot rakják elé, 16 évig hazugságban éltek az emberek.
Számomra egyáltalán nem meglepő az üzemanyag tartalékokról való hamis adat, ha Te lettél volna orbán viktor, választás előtti időszakban kimerted volna jelenteni a valós üzemanyag helyzetet? Hitegetés, hazugság az nagyon ment náluk az utolsó napokig.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az én véleményem erről a cikkről:-Azért vontatták ugyanabba a gyárba, ahol a Titanic készült, mivel magát az Olympikot is ott építették.-A Titanic akkor még nem ált készen.-Az Olympic mértekben és teljesítményben megegyezett a Titanical, a Titanic azért indult...
A párom amatőr drift versenyző, több országos versenyen is indult egy közel 400 lóerős autóval. Tegnap Ausztriában voltunk áruszállító furgonnal és egy fagyos szerpentinről lefelé jövet elkezdett driftelni. Talán 2-3 kanyar volt egymás után és én nagyon bepánikoltam,...
Tegnap nekem tolatott valaki és betört a fényszóróm + a lökhárító is megsérült kicsit. Azonnal odajött hozzám, bocsánatot kért és azt mondta, hogy épp egy tárgyalásra siet mert ügyvéd, de adott egy telefonszámot, hogy holnap (vagyis ma) hívjam fel és megtéríti a kárt....
Tegnap mentünk a barátnőmmel vidékre szüleimhez amikor 2 rendőr félre intett. Nyugodtam kiszálltam mert tudtam hogy papírok megvannak, lámpák jók, nem jöttünk gyorsan, bevagyunk kötve. Kiszálltam megmutattam a iratokat, kérdeztek pár dolgot válaszoltam, aztán mondták...
Egyik ismerősömet ma bemérték éjjel, nem rendőrautóból. Utána mentek leállították, a barátnője meg azt mondta a rendőröknek,hogy talán terhes, és elkezdett vérezni, és sietnek a kórházba,természetesen ez nem volt igaz. Nagy nehezen elengedték őket, adatokat ne mvették...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!