Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most tényleg vészesen fogyóban...

Most tényleg vészesen fogyóban vannak az üzemanyagtartalékok Magyarországon vagy hazugság az egész?

Figyelt kérdés
Elsősorban azokat kérdezem akik munkájuk révén belelátnak az üzemanyagellátási rendszerekbe itthon.

ápr. 14. 15:27
1 2 3
 1/24 igazadvan ***** válasza:
65%
Miért is lenne hazugság? Egyenes következménye a Fidesz választási ámokfutásának meg gazdasági inkompetenciájának.
ápr. 14. 15:34
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy fogy, hiszen a Barátság kőolajvezeték nélkül, önmagában az Adria vezetéken jövő olaj nem elég az ország ellátásához, illetve nem is nagyon volt mit felhozni rajta a közel-keleti háború miatt, az Orosz olajat meg nem akarták felszivattyúzni a horvátok . Ukránoknak pedig ma kellett volna megnyitni a csapot, amit valószínűleg nem tesznek meg. Ezek után nem tudom, hogy hogyan lesz az országnak elég olaja?
ápr. 14. 15:34
 3/24 igazadvan ***** válasza:
9%

Na meg nézzétek meg milyen sorok vannak megint a kutakon az ársapka bevezetése óta... Mindenki tankol mintha nem lenne holnap.

[link]

ápr. 14. 15:50
 4/24 anonim ***** válasza:
18%
Ilyen helyzetben spórolni kéne és tömegközlekedni. A busz ugyanannyit fogyaszt üresen mint tele.
ápr. 14. 16:12
 5/24 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván fogy, de hogy "vészes" lenne a helyzet, az valószínűleg nem igaz.
ápr. 14. 17:24
 6/24 anonim ***** válasza:
31%
Én 480 forintos védett árat várom, ami ígérve volt.
ápr. 14. 17:57
 7/24 anonim ***** válasza:
4%
Tényleg. De reméljük dúskálni fogunk benne, mire megjön a 480-as. :)
ápr. 14. 18:03
 8/24 anonim ***** válasza:
98%
#6 Az megvan, hogy nem Magyar Péter a miniszterelnök még egy hónapig, ugye? Nulla hatalma van jelenleg.
ápr. 14. 18:20
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

Most már senkit ne lepjen meg ha a valóságot rakják elé, 16 évig hazugságban éltek az emberek.

Számomra egyáltalán nem meglepő az üzemanyag tartalékokról való hamis adat, ha Te lettél volna orbán viktor, választás előtti időszakban kimerted volna jelenteni a valós üzemanyag helyzetet? Hitegetés, hazugság az nagyon ment náluk az utolsó napokig.

ápr. 14. 18:26
 10/24 anonim ***** válasza:
7%
9-es Hát most élvezzétek a győzelmeteket. Remélem orosz gáz, meg olaj az idei évben már nem lesz.
ápr. 14. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Hogy találhat ki valaki ekkora baromságot a Titanicról?

Az én véleményem erről a cikkről:-Azért vontatták ugyanabba a gyárba, ahol a Titanic készült, mivel magát az Olympikot is ott építették.-A Titanic akkor még nem ált készen.-Az Olympic mértekben és teljesítményben megegyezett a Titanical, a Titanic azért indult...

Egy drfit versenyzővel ilyen megtörténik véletlenül?

A párom amatőr drift versenyző, több országos versenyen is indult egy közel 400 lóerős autóval. Tegnap Ausztriában voltunk áruszállító furgonnal és egy fagyos szerpentinről lefelé jövet elkezdett driftelni. Talán 2-3 kanyar volt egymás után és én nagyon bepánikoltam,...

Át lettem verve?

Tegnap nekem tolatott valaki és betört a fényszóróm + a lökhárító is megsérült kicsit. Azonnal odajött hozzám, bocsánatot kért és azt mondta, hogy épp egy tárgyalásra siet mert ügyvéd, de adott egy telefonszámot, hogy holnap (vagyis ma) hívjam fel és megtéríti a kárt....

Mi van akkor ha a rendőr hamis indokkal akar megbüntetni? Többi lent!

Tegnap mentünk a barátnőmmel vidékre szüleimhez amikor 2 rendőr félre intett. Nyugodtam kiszálltam mert tudtam hogy papírok megvannak, lámpák jók, nem jöttünk gyorsan, bevagyunk kötve. Kiszálltam megmutattam a iratokat, kérdeztek pár dolgot válaszoltam, aztán mondták...

Megbüntethetnek?

Egyik ismerősömet ma bemérték éjjel, nem rendőrautóból. Utána mentek leállították, a barátnője meg azt mondta a rendőröknek,hogy talán terhes, és elkezdett vérezni, és sietnek a kórházba,természetesen ez nem volt igaz. Nagy nehezen elengedték őket, adatokat ne mvették...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!