Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kinek van hozzáférése a...

Kinek van hozzáférése a Magyarorszag.hu rendszám lekérdezésekhez?

Figyelt kérdés

Lekérdezné nekem az:

ABK-320-at,

DZU-718-at,

BLR-111-et,

ZA-23-29-et,

GX-45-74-et,

és a KZ-86-67-et?

A családban voltak, érdekelne forgalomban vannak-e még.

Előre és a család többi tagja helyett is nagyon köszönöm.

2011. jan. 8. 12:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom. A színe meg inkább libaf*szöld :D. Tettem fel másik kérdést, de letörölték: lekérdeznéd a CSD-416-ot? Nagyon köszi. Ahogy a mondás tartja: aki kíváncsi, hamar megöregszik. Megyek levágom a szakállam! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
2011. jan. 26. 18:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban járnál, ha regisztrálnál az e-magyarországra Te is, ha ennyi rendszám érdekel :-)) 10 perc alatt megvan.
2011. jan. 26. 23:23
 13/20 A kérdező kommentje:

Jaja, csak az a baj, hogy az időm nagy részét elfoglalaja a tanulás. Hogyha meg regisztrálnék akkor hogyan viselném azt, hogy csak havi 15 lekérdezésem van? Hiszen "engem sok rendszám érdekel". :D:D Ha majd egyszer (értem itt pl. 2015-öt):D:D:D beregisztráltatom az egész családot! Így lesz kb. 100 lekérdezésem. Akkor volt jó amikor végtelem lekérdezése lehetett annak aki be van regisztrálva. Akkor már rég dossziékba fűzött nyilvántartásom lehetne :D:D:D:D:D:D:D:D:D! Csak akkor még ez ennyire nem érdekelt. De ha jövő hónapban megkapod a lekérdezési lehetőségekét lekérdeznéd a CSD-t? Ezer meg egy éve beígértem a volt tulajának, aztán ha a jövő alkalommal is lekérdezés nélkül megyek nemtom mi lesz...

Most már tényleg eldugom a klaviatúrát :D:D:D:D:D !

Üdv: a kérdező

2011. jan. 27. 15:26
 14/20 anonim válasza:

Megtudnátok nekem nézni az alábbi rendszámokat, csak az érdekelne, hogy forgalomban van-e még.

CFP-441

CEJ-100

És egy motor:

OP-50-39

2012. máj. 25. 19:38
 15/20 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem az IGY-314 érdekelne!!

Előre is köszi

2012. dec. 16. 17:49
 16/20 anonim ***** válasza:

A gépjármű nyilvántartásban lévő adata:

Rendszám: IGY-314

Gyártmány: DAEWOO

Típus: LANOS S 1.3

Szin: ÉLÉNKPIROS

A jármű körözés alatt áll? NEM

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.

Forgalmi adatok: -

Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van

2012. dec. 16. 18:21
 17/20 anonim válasza:

Sziasztok, szeretnék én is mondani 2 rendszámot. Ezek az ex autóim és kiváncsi lennék rá, hogy mi van velük. Ha lennétek kedvesek megnézni nekem azt nagyon megköszönném.

AFL-806 illetve IFM-930

2013. júl. 25. 20:01
 18/20 anonim válasza:

Helló

Nekem is tudnátok segíteni?

Az én autóm rendszáma GZT-274

2015. febr. 4. 21:28
 19/20 anonim válasza:

Ennek is megtudnátok mondani az adatait?

GMB-960

2016. ápr. 27. 17:09
 20/20 Nyikus Gergö válasza:
Sziaztok en az IWJ-734 es rendszamu kia rio szeretnem megtudni hogy forgalomba van e meg koszi
2016. nov. 29. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Rendszám alapján hogy lehet kideríteni, hogy ki a tulajdonos? Belezúgtam valakibe.

Van ilyen oldal az interneten esetleg? Vagy ez nem legális?

Van olyan rendszám ami miatt a gépjárműre nem szükséges adót fizetni és személyt is lehet szállítani?

Csak az OT rendszám ilyen? A veterán minősítésnek mi az alapfeltételei?

Hol vannak Magyarország felett a légi folyosók? Légifolyosó alatt élni egészségtelen?

A mai napon délután felnéztem az égre, 15 csíkot számoltam meg. Mivel nemléteznek csík alakú felhők azt feltételezem hogy légifolyosók. De 15 perc után letisztult az ég. (Pécs)

Milyen rendszám ez? (Többi lent. )

Pár perce láttam egy fekete audit, sötétített ablakokkal és a rendszáma: W (osztrák címer) P1 Kormányzati autó lehetett? A horvát határ közelében lévő falun haladt át.

A gépjárműkereső szolgáltatással a magyarorszag.hu oldalon lehet keresni rendszám alapján?

Regisztráltam, de nekem nem megy, pedig több ember is írta az interneten, hogy egyes adatokat így meg lehet kapni. Akinek megy, kérem segítsen! HIF-288

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!