Kinek van hozzáférése a Magyarorszag.hu rendszám lekérdezésekhez?
Lekérdezné nekem az:
ABK-320-at,
DZU-718-at,
BLR-111-et,
ZA-23-29-et,
GX-45-74-et,
és a KZ-86-67-et?
A családban voltak, érdekelne forgalomban vannak-e még.
Előre és a család többi tagja helyett is nagyon köszönöm.

válasza:Jaja, csak az a baj, hogy az időm nagy részét elfoglalaja a tanulás. Hogyha meg regisztrálnék akkor hogyan viselném azt, hogy csak havi 15 lekérdezésem van? Hiszen "engem sok rendszám érdekel". :D:D Ha majd egyszer (értem itt pl. 2015-öt):D:D:D beregisztráltatom az egész családot! Így lesz kb. 100 lekérdezésem. Akkor volt jó amikor végtelem lekérdezése lehetett annak aki be van regisztrálva. Akkor már rég dossziékba fűzött nyilvántartásom lehetne :D:D:D:D:D:D:D:D:D! Csak akkor még ez ennyire nem érdekelt. De ha jövő hónapban megkapod a lekérdezési lehetőségekét lekérdeznéd a CSD-t? Ezer meg egy éve beígértem a volt tulajának, aztán ha a jövő alkalommal is lekérdezés nélkül megyek nemtom mi lesz...
Most már tényleg eldugom a klaviatúrát :D:D:D:D:D !
Üdv: a kérdező
Megtudnátok nekem nézni az alábbi rendszámokat, csak az érdekelne, hogy forgalomban van-e még.
CFP-441
CEJ-100
És egy motor:
OP-50-39
Sziasztok!
Engem az IGY-314 érdekelne!!
Előre is köszi

válasza:A gépjármű nyilvántartásban lévő adata:
Rendszám: IGY-314
Gyártmány: DAEWOO
Típus: LANOS S 1.3
Szin: ÉLÉNKPIROS
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Sziasztok, szeretnék én is mondani 2 rendszámot. Ezek az ex autóim és kiváncsi lennék rá, hogy mi van velük. Ha lennétek kedvesek megnézni nekem azt nagyon megköszönném.
AFL-806 illetve IFM-930
Helló
Nekem is tudnátok segíteni?
Az én autóm rendszáma GZT-274
Ennek is megtudnátok mondani az adatait?
GMB-960
Kapcsolódó kérdések:
Van ilyen oldal az interneten esetleg? Vagy ez nem legális?
Csak az OT rendszám ilyen? A veterán minősítésnek mi az alapfeltételei?
A mai napon délután felnéztem az égre, 15 csíkot számoltam meg. Mivel nemléteznek csík alakú felhők azt feltételezem hogy légifolyosók. De 15 perc után letisztult az ég. (Pécs)
Pár perce láttam egy fekete audit, sötétített ablakokkal és a rendszáma: W (osztrák címer) P1 Kormányzati autó lehetett? A horvát határ közelében lévő falun haladt át.
Regisztráltam, de nekem nem megy, pedig több ember is írta az interneten, hogy egyes adatokat így meg lehet kapni. Akinek megy, kérem segítsen! HIF-288
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!