1000ft ezért elég egy 22 éves lánynak?
A munkatársnőm lánya elhozott minket dolgozni ma, és délután jön értünk, volt már ilyen a múlthéten.
10 km oda és vissza.
Azt gondoltam hogy azért pótolok a benzinbe és délután adok neki egy 1000-est.
Egyébként nem esik útjába...
ahogy mondani szoktam 1000ft semmi sem ér manapság
az kb. 2 liter benzin
...de te tudod
Első. Azt gondolod, 10km több, mint 2 liter benzin? Ez elég ritka :D
Amúgy a benzin csak a km költség egy része, bár az is igaz, hogy normál ember nem szokott ilyeneket számolgatni, ha szívességet tesz s ilyen kis távról van szó. Az ideje és fáradsága ki sem fejezhető számokkal...
Kérdező, nem tudhatom, hogyan fog reagálni, nekem teljesen korrektnek tűnik a megoldásod, ha nincs jobb ötleted (viszonyszívesség, van valamid a kertben, ami neki kell, mit tudom én). Nagyobb távoknál teljesen bevett dolog a benzin kifizetése, kicsinél is működhet. A lány személyisége és anyagi lehetőségeitől függően lehet, hogy értékeli, lehet, hogy kedvesen visszautasítja s egyesek tuti megsértődnének (bár különösebb okuk nem lenne rá), ezt sajna nem tudhatom így ismeretlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!