Volt már, hogy valaki a Pride miatt nem tudott eljutni úticéljához, és lemaradt valami fontos eseményről?
Figyelt kérdés
Pl. valami tárgyalásra, interjúra kellett volna menjen, de a Pride miatti lezárás miatt nem tudott oda eljutni.2016. júl. 2. 13:58
1/2 anonim válasza:
A felvonulás ma délután 3-kor kezdődik, kétlem, hogy sok tárgyalást kellene lebonyolítani ebben az időben az Andrássy úton, a Nagymezőn, vagy az Alkotmányon! Mellesleg jóval előtte be volt harangozva.
Ha meg nem a felsorolt helyeken van a találkozó, akkor lehet kerülni.
Szerintem.
(Mellesleg nem vagyok homoszexuális szimpatizáns!)
2/2 anonim válasza:
Szerencsére nem vagyok fővárosi, de gyakran járok arra. Minden útlezárást megértek, eseményeket, stb, de ha ezek miatt lemaradtam volna valamiről, tuti hogy k***a ideges lennék, nem is értem, miért engednek meg ilyeneket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!