Szerintetek mindenki meg tud tanulni vezetni vagy nem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Autót vezetni a legtöbben megtanulnak azért, ha ez 2 év vagy 10 év akkor annyi. Motorozni már nem, oda kell érzék, úgy tudnám megfogalmazni hogy oda adnak az embernek egy 500as crf-t és boldoguljon vele, vagy egy 1000es sportmotort. A többség fejre áll ezekkel, van aki rá sem ülne mert tisztában van a képességeivel.
Még én sem mondhatom azt több év után sem, hogy tudok motorozni, nyilván magamhoz képest igen, de pár közúti mágushoz(akár magyarokat tekintve) képest nem, egyszerűen nem érzem magam annyira felkészültnek ha nagy sebességnél megdob valami azt meg is tudnám fogni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma a parom édesanyja fel hívja a páromat, és közli, hogy szüksége lenne egy adminisztratív papírra. Szerintem nem a gyerek kellene meg oldja az édesanyja problémáját, főleg hogy mi tőle 400 km lakunk így ha be megy az adminisztrációs irodába azonnal meg kapja a...
Igen, tudom, hogy ez nem a HCG-t nézi, és türelem.10hónapja várjuk a babát, és januárban akarunk menni kivizsgálásra,ha addig nem jön.De úgy döntöttünk, hogy egy teljes hónapot végig LH tesztelünk.Egyébként, szédülések jönnek rám, néha rövidebb hányinger, és nagyon látszanak az erek a cickoimon.
Komolyan érdekel, nem trollkodok. Örülnék komoly válaszoknak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!