Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek mindenki meg tud...

Szerintetek mindenki meg tud tanulni vezetni vagy nem?

Figyelt kérdés
Vagy van olyan akinek egyszerűen nem tud tartósan a forgalomra és a forgalmi helyzetekre koncentrálni ezért mindig megbukik?
jún. 17. 16:38
 1/8 MTamas2 ***** válasza:
80%
Van aki nem alkalmas rá.
jún. 17. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vezetni mindenki meg tud tanulni, forgalomban közlekedni nem.
jún. 17. 17:53
 3/8 MTamas2 ***** válasza:
100%
Kösz a pontosítást.
jún. 17. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Az emberek 99 %-a meg tud tanulni vezetni is meg közlekedni is.
jún. 17. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem mindenki tud megtanulni, mert vannak részképesség-zavaros személyek, amik 1-1 folyamatnál bizony fontos lenne.
jún. 17. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem magát a vezetést meg lehet tanulni, viszont vannak olyanok, akik forgalomban nem tudnak közlekedni.
jún. 18. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Autót vezetni a legtöbben megtanulnak azért, ha ez 2 év vagy 10 év akkor annyi. Motorozni már nem, oda kell érzék, úgy tudnám megfogalmazni hogy oda adnak az embernek egy 500as crf-t és boldoguljon vele, vagy egy 1000es sportmotort. A többség fejre áll ezekkel, van aki rá sem ülne mert tisztában van a képességeivel.

Még én sem mondhatom azt több év után sem, hogy tudok motorozni, nyilván magamhoz képest igen, de pár közúti mágushoz(akár magyarokat tekintve) képest nem, egyszerűen nem érzem magam annyira felkészültnek ha nagy sebességnél megdob valami azt meg is tudnám fogni.

jún. 19. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Az autósiskolánkban volt egy ürge, aki évekig járt az oktatásra és mindig megbukott valamin. Elküldték PÁV-ra is, de nem találtak semmit. Végül úgy hallottam, hogy nem tudta letenni a jogsit.
jún. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Kedves csoport tagok, először is Boldog Új évet szeretnék kívánni mindenkinek. Másodsorban egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Szerintetek...

Ma a parom édesanyja fel hívja a páromat, és közli, hogy szüksége lenne egy adminisztratív papírra. Szerintem nem a gyerek kellene meg oldja az édesanyja problémáját, főleg hogy mi tőle 400 km lakunk így ha be megy az adminisztrációs irodába azonnal meg kapja a...

Ez szerintetek jót jelent? 11.dpo és majdnem, hogy pozitív az LH teszt. Szerintetek érdemes holnap reggel egy HCG tesztet megcsinálni?...

Igen, tudom, hogy ez nem a HCG-t nézi, és türelem.10hónapja várjuk a babát, és januárban akarunk menni kivizsgálásra,ha addig nem jön.De úgy döntöttünk, hogy egy teljes hónapot végig LH tesztelünk.Egyébként, szédülések jönnek rám, néha rövidebb hányinger, és nagyon látszanak az erek a cickoimon.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!