Jogra jelentkezőktől kérdezem, hogy sikerült a magyar és az emelt töri érettségi?
magyar közép - 94 (tavaly csináltam)
töri emelt - 93

válasza:magyarbol h lett ilyen jo érettségid?
előző éves érettségiket megcsináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Tudom nagyon jól, hogy ha úgy nézzük a kettő ég és föld. Viszont, jelenleg diploma előtt álló igazgatásszervező vagyok, 3. éve tanulok jogot, most már úgy érzem nincs olyan, amit ne lennék képes elsajátítani :D Szeretném még elvégezni Eltén a gyógyped. szakot, de...
Külön-külön nézik a 10%-ot? puszta kíváncsiságból kérdezem :)
Van három magyar tételem: Petőfi epikája Kosztolányi műveinek stiláris sajátságai Pilinszky János: Keresztény szemlélet Szerintetek mit takarnak ezek a tételek vagy pontosan hogyan kellene ezeket kidolgoznom?
Ma szóbeliztem és törit nagyon elrontottam...20ból egy nem volt kidolgozva és azt húztam:((( (nem vettem észre h csak 19 van!!) kétségbe vagyok esve h felvesznek e, úgy érzem h nem fognak és nem is tudom mihez kezdenék:( Ezért kérdezem, h ti h érzitek? (Pedagógiai karra jelentkeztem)
Tavasszal emelt magyar érettségit szeretnék tenni, de nem tudom hogy álljak neki :( nyelvtanból semmit nem tudok, és sajnos középsuliban verseket sem nagyon elemeztünk :( de érdekel a magyar és szeretném megcsinálni.. akinek van tapasztalata az kérem írjon, mit...
Ezeket a verseket írtuk fel hozzá a tanárral. De nem vagyok benne biztos, hogy mind számvetés-vers. Szerintetek ezek közül melyikeket elemezzem? -Téli éjszaka, -Külvárosi éj, -Reménytelenül, -Óda, -Eszmélet, -Kései sirató, Dunánál, Nagyon fáj!...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!