Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mikor is lesz tulajdonképpen?

Mikor is lesz tulajdonképpen?

Figyelt kérdés

You can watch Selena’s live chat on JustJared.com this Monday (Sept. 20) @ 4pm PT / 7pm ET / 12am London / 8am Tokyo.


___________

ezt kellene lefordítani


2010. szept. 15. 18:16
 1/3 anonim válasza:

Szeptember 20-án 13 órakor.

(A megadott címen)

2010. szept. 15. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Datum jo, idopont rossz.
2010. szept. 16. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:

És miért is rossz az időpont???

12am London az 13 óra nálunk.

Bár a 8am Tokyo az nem 12am London de kit érdekelnek a japánok.

2010. szept. 17. 07:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!