Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megdöbbentő történetet olvasta...

Megdöbbentő történetet olvastam a pokolrol, (mennyről is) az alábbi videón, igaz lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Kérlek arra hogy:

csak akkor válaszolj a kérdésemre ha végignézted a videót teljesen!

( Azért is tettem fel a kérdést, mert ezen a honlapon még találtam egy hasonló elmondást is, és kezdem azt hinni hogy igaz.. csak akkor nagy bajban vagyunk..)

2011. máj. 7. 09:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
26%

Igen kedves kérdező igaz lehet.

Mindenekelőtt a Biblia a hiteles könyv és mivelhogy öszhangba van az igével, tehát hidd el !

2011. máj. 9. 15:44
 32/34 anonim ***** válasza:

Drága ma 15:41-es!

Idézek a saját válaszomból: A Biblia épp eléggé hiteles nekem, épp eléggé elrémít a pokoltól, de ami sokkal jobban visz Istenhez: megkívántatja az Ő szeretetét velem, és ezzel segít minden akadályon át.

Talán azért írtam ezt le, mert talán olvasom a Bibliát... De ha Te jobban tudod, mint én, akkor köszi a figyelmeztetést...

-.-

2011. máj. 9. 18:29
 33/34 anonim ***** válasza:

Bizony hogy létezik a Pokol.Ez nem vicc,nagyon is komoly!

Aki pedig nem hisz a mennyei atyában ,azt atyánk is sajnálni fogja,csak akkor odaát már késő lesz.Még nem késő meg kellene térnünk ,és megbánnunk bűneinket.Úgy hullunk a pokolba mint a porszemek.Ez a világ valóságosabbnak tűnik és azt hiszik a halál után nincs tovább.melyik valóságosabb?! Ezen kell elgondolkodni.

2011. júl. 7. 15:17
 34/34 anonim ***** válasza:
Hogy honnan tudom:Álmomban figyelmeztetett a mennyei atyánk,a testvéremet nagy erőkkel akarták elvinni a démonok ,de én imádkoztam torkom szakadtából!A fiam aki mellettem reggel felébredt hallotta ahogy imádkozom,álmomban.Az egyik démont elűztem ,de a másik fogta és akkor a fiam felébresztett,Nagyon sírtam,mert a másikat is majdnem sikerült kiűznöm .Azt hittem belehalok olyan félelmetes volt.Remélem ez sokakat meggyőzött,nem kívánom senkinek amit átéltem.
2011. júl. 7. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!