Megdöbbentő történetet olvastam a pokolrol, (mennyről is) az alábbi videón, igaz lehet?
Kérlek arra hogy:
csak akkor válaszolj a kérdésemre ha végignézted a videót teljesen!
( Azért is tettem fel a kérdést, mert ezen a honlapon még találtam egy hasonló elmondást is, és kezdem azt hinni hogy igaz.. csak akkor nagy bajban vagyunk..)
Igen kedves kérdező igaz lehet.
Mindenekelőtt a Biblia a hiteles könyv és mivelhogy öszhangba van az igével, tehát hidd el !
Drága ma 15:41-es!
Idézek a saját válaszomból: A Biblia épp eléggé hiteles nekem, épp eléggé elrémít a pokoltól, de ami sokkal jobban visz Istenhez: megkívántatja az Ő szeretetét velem, és ezzel segít minden akadályon át.
Talán azért írtam ezt le, mert talán olvasom a Bibliát... De ha Te jobban tudod, mint én, akkor köszi a figyelmeztetést...
-.-
Bizony hogy létezik a Pokol.Ez nem vicc,nagyon is komoly!
Aki pedig nem hisz a mennyei atyában ,azt atyánk is sajnálni fogja,csak akkor odaát már késő lesz.Még nem késő meg kellene térnünk ,és megbánnunk bűneinket.Úgy hullunk a pokolba mint a porszemek.Ez a világ valóságosabbnak tűnik és azt hiszik a halál után nincs tovább.melyik valóságosabb?! Ezen kell elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!