Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Magyarországon mely városokban...

Magyarországon mely városokban vannak kántorképzések?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 17:58
 1/4 anonim válasza:

Nyíregyházán a katolikus főiskolán tuti.

[link]

2011. aug. 30. 18:42
 2/4 anonim válasza:
Van Fóton nyaranta három majdnem 2 hetes tanfolyam budapesthez közel.
2011. aug. 31. 10:48
 3/4 Ágoston Noémi ***** válasza:
református van Pápán, Debrecenben, és a legjobb Pesten!!! aktuális még? :D
2013. okt. 1. 21:30
 4/4 A kérdező kommentje:
igen aktuális úgyhogy köszi a választ :)
2013. okt. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Magyarországon vannak presbiteriánusok?

És ha nincsenek, melyik magyarországi felekezet hasonlít legjobban a presbiteriánus felekezetre?

Miért nem engedik a munkahelyemen a hijab viselését (itt, Magyarországon)! Miért nincs vallásszabadság ebben az országban, amikor az Alkotmány kimondja?

Magyar vagyok, itt születtem, és nincs semmiféle más országbeli kötődésem. Fölösleges volna azt mondani, hogy "akkor el lehet menni", mert a magyar lét nem feltétlen azt jelenti, hogy kereszténynek kell lennem. És történetesen iskolában dolgozom. A nevelés (egyik)...

Melyik apácarendben van a legtöbb fiatal Magyarországon?

Sokszor rám tör az érzés, hogy nekem ez lenne a hivatásom, és gondoltam körbenézek a rendek között. Persze nem ez lenne a legfontosabb dolog a választásban, ha tényleg rászánnnám magam (hanem pl. hogy szemlélődéssel, tanítással vagy ápolással foglalkoznak), de nem mellékes. 19/L

Miért nem adható a Jézus keresztnévnek Magyarországon?

Spanyol nyelvterületeken (Dél-Amerikában biztosan) lehet a gyereknek ezt a nevet adni. Tehát a katolikus egyháznak nincs ezzel gondja arrafelé. Gondolom, ez a Vatikán jóváhagyásával van. Magyarországon és a tágabb környezetében miért nem lehet? Vagy lehet, de senki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!