Mit tennél ilyen helyzetben?
Kedves kérdező!
Nekem nem a vallásom írja elő, hogy mi a teendő ilyen esetben, hanem a józan eszem és a tisztességem. Gondolkodás nélkül megölelném az illetőt, mert az igazságérzetem és az erkölcsi érzékem azt kívánná.
---
Digo!
És mi lenne, ha fehér muszlimok ülnének az egyik metrókocsiban? A másikban meg nem fehér keresztények. Te melyikben éreznéd magad jobban? Na, ugye, hogy nem faji kérdésről van szó!
---
Lucifer!
Azt a jelzőt, hogy „retkes”, általában a kuruc-in-fos meg az alfahír nevű szenny portálok rendszeres olvasói szokták alkalmazni. Nem tudom, te ezeken az oldalakon szocializálódtál? A primitív szóhasználatod alapján nehezen hihető, hogy van erkölcsi alapod tanácsokat osztogatni másoknak vallási és etikai kérdésekben.
Nem akarok vele büszkélkedni, de nagyon finoman fejeztem ki magam.
Egyébként nem olvasok semmi hír oldalt. És azt is bevallom neked, hogy nekem sem tetszik a csúnya beszéd.
De úgy gondolom, hogy van amikor helye van. Ezek nem emberek, hanem gennyes férgek.
Még szerencse, hogy nem hiszed :)
Szerintem nem adtam semmi jelét annak, hogy nekem tetszenek ezek az emberek.
10es válaszra: a hírek az iszlám állam nevű terror szervezet borzalmas tetteivel vannak tele, akik az iszlám szó mögé bújva csinálja a feszültséget.
Van különbség gyilkos iszlám vallású és nem gyilkos, szelíd iszlám vallású között és a különbség pedig a bennük lévő gonoszság mértéke, ami egyáltalán nem vallás és nem bőrszín alapú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!