Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért jó a reinkarnációban...

Miért jó a reinkarnációban hinni, ha az újraszületés az gyakorlatilag memóriatörlést jelent?

Figyelt kérdés

2023. máj. 18. 11:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert az ostobák hisznek benne. Ahogy a fejlődés (oktatás), menny-pokol, és egyéb elméletekben is. Az emberi létnek nincs értelme, sőt egyenesen egy negatív instancia. Az értelme az, hogy a gonosz felőröljön és elpusztítson Téged....kiégesse, felőrölje a lényed a halál és újjászületés végtelen ismétlésében. Sokaknál még ez sincsen: egyszerűen újra és újra születnek, hogy mint az óragépek újra-és újra ugyanazt a dallamot eljátsszák.
2023. máj. 25. 05:09
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
"Az igaz, az nem mindenki számára....csak az erősek számára: van." /Martin Heidegger/ (11-es voltam)
2023. máj. 25. 10:38
 13/13 anonim válasza:
0%
Mert még nem ért véget a próbatételed a Földön, ha úgy vesszük. Én sem gondoltam rá, hogy ennyire bele fogok mélyedni a spiritualitásba/ezotériába, de mivel van egy megmagyarázhatatlan adottságom eziránt, kiderítettem egy boszorkánynő által, hogy az előző életem a 19. századra nyúlik vissza, amikor is sötét mágiával foglalkoztam, gyakorlatilag a rossz utat jártam és lepaktáltam a gonosz erőkkel és nem jó dolgokat tettem. Ezt a hibát azóta viszont már nem követem el többet, mert a karma szépen visszaadta ezt nekem jelen életembe és a párkapcsolataim mindig zsákutcába futottak (sok rontásnak meg átoknak köszönhetően). Most ez persze attól is függ, hogy elhiszed e vagy sem. Bennem nyilván megindult valami a tudatalattim mélyén amikor ezt megtudtam. Ugyanakkor nem jó ezeket bolygatni a szakértő szerint, pedig szerettem volna a többi életemet is megtudni és tanulni a hibákból, bár ez is eléggé sokkoló volt. Igaz már vannak erre külön hipnózisos emlékezet visszaidézések is. Mondjuk én olvastam egy olyan esetet is, amikor valaki bevállalt egy ilyet és megtudta, hogy a boszorkányüldözéses években máglyán elégették aztán lebénult, durva.. Nem véletlenül törlik, mert a fizikai test nem bírna ennyi emléket feldolgozni, azt max a lélek bírná csak.
2023. máj. 25. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!