Kérlek, SOS! Bővebben lent.?

Írtál mind a 4800nak?
Akkor nem adják ki ha szerintük nem fértek el benne. Nézzetek több szobásakat

5:
A találati halmazomban hányat kérdeztél meg?
Ha a 11. is azt mondja, hogy 5-nél kevesebb embert akarnak, akkor feljebb kell venni a szobaszámot és a nm-t.
Én azt mondom, 12 nm/fő az az alap, de elképzelhető, hogy csak a másfélszeresével jársz sikerrel.
De azt is lehet mondani, hogy ha csak 4 főt képzeltek el (a Bródy S. u-ban úgy néz ki, 4 főt várnak, mert van egy nappalinak berendezett szoba erkéllyel és 2 db franciaágyas hálószoba), akkor megkérded, mennyi felárral jöhetne 5 fő.
Mert ugye akkor ugyanakkora nm-en nagyobb az amortizáció.
300 000-t kérnek ezért, ami nagyon szerény összeg szerintem erre a 100%-osan felkészített, felújított, belvárosi lakásra, azaz ha 4 emberre vonatkozik, akkor az 75 000 Ft/fő. Akkor mondhatjátok, hogy 375-ért 5 embernek kiadó-e.
De az nagyon valószínű, hogy 5 szobás, 150 nm-es kégliket kiadnak 5 embernek is.
És mi van, ha 2 lakást bérelnétek?
Ez is lehetőség.

"rengetegen nem is válaszolnak, fogalmam sincs hol kellene még próbálkoznom"
Az ingatlan.com-on? De megnézik az üzenetet? Láttad a "Látta" jelzést?
A Rentingo-n csak tulajok hirdetnek, próbáld ott, illetve Jófogáson tudsz feladni bérlői hirdetést.
Neten inkább magánszemélytől tudsz találni, ingatlanostól pedig úgy, ha bemész irodába és felkérsz valakit, hogy találjon nektek.
De vannak a neten egyéni vállalkozó ingatlanos is. Ajánlom a Gaál Anikót például, nekünk adott ki lakást.

Ráraktam, hogy duplakomfortos, talán úgy könnyebb lesz.

Ilyesmiket próbálj, ha csak 3 szobás [link]
Kérdezni kell, ha csak 4 főt vár, 5 főre felárral lehetne-e.
Vagy tényleg csak nagyobbakra keresni, de akkor az drágább lesz. Ha Bp. belváros, és ilyen szépen felkészített lakás, jó bérbeadó.
Vagy Pest megye, ha nem jó a drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!