Nagyon zavar, hogy az egyetemisták szinte minden nap órákon át itt cigiznek és hangosan beszélgetnek az én ablakom alatt. Mennyire jó megoldás bedobni egy üzenetet a postaládájukba, hogy ez engem nagyon zavar és jó lenne ha a jövőben mellőznék ezt?

válasza:

válasza:Én inkább megkérném őket direktbe udvariasan.
Bár gondolom bárhova állnak valaki ablaka alatt lesznek szóval valami megoldásfélével is készülhetnél.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azert kerdem, mert nem akarom azt, hogy elerem a normal sulyomat es tiszta haj leszek. Sport nelkul ha nö a sulyom az marpedig csak haj lehet, nem? Tudna valaki ebben segiteni nekem? Esetleg tapasztalatbol? Egyebkent sosem voltam vekony testalaktu. :(
14 vagyok,160 cm es jelenleg 42 kilogramm. 50 kilo voltam es minden napom arrol szolt hogy csak a kajara gondoltam,hogy hogyan tudnek fogyni es kevesebbet,aztan hoppa egyszer csak arra eszméltem fel,hogy 37 kilo vagyok.Egyszer csinaltam magamrol videokat,amiben...
Hihetetlen hosszu a fitymám sajnos, ezért amikor feláll, akkor sem csúszik hátra magátol. Van erre valami mód, hogy rövidebb legyen műtét nélkül?
Egesz egyszeruen nem tudom elfogadni magam. Sehogysem. Fogytam, most tartom a sulyom, de mindig talalok kifogasolhatot magamon. Nem merek strandra menni, nem hordok olyan,ruhat ami testhez simulo lenne es annyira nagy darabnak latom magam. Bezzeg sokan megjegyzik, hogy...
Valami megoldas? Lassan mar az ongyilkossag kerulget annyira nem birom elfogadni magam. Koszonom a valaszokat.
15 éves leszek és mindig volt valami evészavarom. Kisebb koromban rengeteg édességet, cukrot, csokit fogyasztottam. Mindig volt rajtam egy kis súlyfelesleg. 10 éves koromban úgy döntöttem, vegetáriánus leszek. Nem egyik napról a másikra hagytam abba a húsevést, hanem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!