25 eves ferfi vagyok,166-cm es nagyon zavar magassagom. Tudtommal mar noni nem fogok. Mit tudnek ez ellen tenni? Valami megoldas? Lassan mar az ongyilkossag kerulget annyira nem birom elfogadni magam. Koszonom a valaszokat.

válasza:dugj meg 10db lakásos örömlányt.
az helyre fog billenteni.

válasza:

válasza:Nekem volt 161cm-es barátom évekig. 176 cm nő vagyok.Mielőtt megkapnám: nem testi-lelki nyomi,csinos, és normális.
Ő nem akart gyereket,én meg igen,ezért lett vége.

válasza:minek görcsölsz rá valamire, ami megváltoztathatatlan?
járj el edzeni, szálkásíts le, járj jó ruhákban, van egy valag nálad 10 centivel alacsonyabb nő a világban, és válogass köztük kedvedre
irigyellek a problémáid miatt

válasza:

válasza:

válasza:Csak ennyi? Nekem meg kifejezetten az alacsony srácok tetszenek 165-170cm-ig , én is alacsony 155cm vagyok.
19/L

válasza:

válasza:a sípcsonttöréses összeforrasztásos nyújtás.
múltkor volt a nat geon a tabu című sorozatban.
fél év kórház fekve és nagyon fájdalmas.
plusz nincs rá garancia,hogy egyforma hosszúak lesznek a lábak.
Kapcsolódó kérdések:
Egesz egyszeruen nem tudom elfogadni magam. Sehogysem. Fogytam, most tartom a sulyom, de mindig talalok kifogasolhatot magamon. Nem merek strandra menni, nem hordok olyan,ruhat ami testhez simulo lenne es annyira nagy darabnak latom magam. Bezzeg sokan megjegyzik, hogy...
Mégis miért van ez? Aláirom hogy nem vagyunk egyformák, de nem értem ezeket az embereket, akikkel egy szót se beszéltem (max szia-szia, vagy ha valamit kérdeztek), pár napja vagyunk egy légtérben, semmi rosszat nem tettem neki, nem is ismer, de már nem vagyok neki...
Arról lenne szó, hogy egy éve fejeztem be a kemoterápiát , mivel rákos voltam. A rák előtt nem igazán voltak barátaim , és senki olyan személy aki közel állt volna hozzám. Elvileg részben ennek is köze volt a "rák" kialakulásának a szervezetemben. Most így egy év...
Egy 10 emeletes panelházi lakásban lakok. A felettünk lakó "úr" az utóbbi pár hónapban rendkívül kellemetlen szomszéddá vált sajnos. Azt még elnézem, hogy a 20 év alatt mióta itt lakok számtalanszor áztatott már be felülről, (volt olyan is, hogy a frissen...
Sajnos többször is előfordult már, hogy bizonyos helyzetekben olyan szinten zavarba jöttem, hogy teljesen kipirult az arcom és néha nem tudok kinyögni egy értelmes mondatot sem (leginkább akkor, ha egy olyan ember van a közelemben aki elég sokat jelent nekem) És ez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!