Hogyan lehet javítani inox tűzhely színében bekövetkezett változást?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem kívánok új üveget venni. Egy vagyon. Hőálló plexis megoldás esetleg? Javaslat, ötlet?
Adott egy kb. másfél éves MORA kombinált tűzhely (tehát felül 4 gázégős, alul légkeverős elektromos a sütő), a sütő ajtaja dupla üveges. A belső üveg és a külső üveg között felül vannak szellőző lyukak, amiken be tud fröccsenni pl zsír, olaj. Konkrétan a belső üveg...
Tegnap délután sütöttem az elektromos tűzhelyemmel. A vége fele azt vettem észre, hogy nem igazán akar sülni a kaja, és mikor kinyitottam az ajtót akkor sem áradt ki akkora meleg mint szokott. A hőfok állításra hallottam hogy kattan a tűzhely ahogy szokott, de nem...
Ég a gáz folyamatosan, és ha elzárom a főcsapot és visszakapcsolom, akkor is jön a gáz a főzőrózsából.
Van egy régi nehéz gáztűzhelyem a sokadik emeleten, amitől meg kellene szabadulnom. Gondoltam, hogy szétszedem, és kisebb részekben akkor könnyebb levinni, pl. lomtalanításkor eltüntetni. Csak nem tudom, hogy házilagos eszközökkel, csavarhúzóval triválisan szét...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!