Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan lehet javítani inox...

Hogyan lehet javítani inox tűzhely színében bekövetkezett változást?

Figyelt kérdés
Konkrétan az asszony tisztított - a kifejezetten inoxra való tisztítóval - a tűzhely oldalát, de valószínűleg akkor csinálhatta, mikor még meleg lehetett a sütő, így a tűzhely oldala foltos lett. Mi a megoldás?

2023. dec. 4. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegyetek rá matricát.
2023. dec. 4. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
2023. dec. 5. 08:00
 3/4 A kérdező kommentje:
2023. dec. 5. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Ekkora matrica nincs....
2023. dec. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Szétrobbant a tűzhely üveg fedele, mivel lehet pótolni?

Nem kívánok új üveget venni. Egy vagyon. Hőálló plexis megoldás esetleg? Javaslat, ötlet?

Adott egy MORA kombinált gáztűzhely. A duplafalú sütőajtó belső üvegének kifelé néző felét hogyan lehet megpucolni?

Adott egy kb. másfél éves MORA kombinált tűzhely (tehát felül 4 gázégős, alul légkeverős elektromos a sütő), a sütő ajtaja dupla üveges. A belső üveg és a külső üveg között felül vannak szellőző lyukak, amiken be tud fröccsenni pl zsír, olaj. Konkrétan a belső üveg...

Szétégett a falban egy elektromos csatlakozó. Mit csináljak?

Tegnap délután sütöttem az elektromos tűzhelyemmel. A vége fele azt vettem észre, hogy nem igazán akar sülni a kaja, és mikor kinyitottam az ajtót akkor sem áradt ki akkora meleg mint szokott. A hőfok állításra hallottam hogy kattan a tűzhely ahogy szokott, de nem...

Hogyan tudom kikapcsolni a gáztűzhelyt, ha letört a kapcsolója?

Ég a gáz folyamatosan, és ha elzárom a főcsapot és visszakapcsolom, akkor is jön a gáz a főzőrózsából.

Mennyire egyszerű szétszedni egy gáztűzhelyet?

Van egy régi nehéz gáztűzhelyem a sokadik emeleten, amitől meg kellene szabadulnom. Gondoltam, hogy szétszedem, és kisebb részekben akkor könnyebb levinni, pl. lomtalanításkor eltüntetni. Csak nem tudom, hogy házilagos eszközökkel, csavarhúzóval triválisan szét...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!