Lehet hogy buta kérdés, de nem tudom. Ilyen falvédőt szeretnék varrni, de hozzá ezeket az állatokat hímezni kell, szóval én készítem, vagy készen lehet venni?
Ehhez kell valami sablon szerű dolog ugye ha én hímzem, ilyet hol találok? És hogy hívják azt az anyagot amire ezeket felvarrták? Ebbe is én varrok ilyen hullámos csíkokat? Vagy lehet így venni?
Tudom butának tűnök, de életemben nem volt közöm a varráshoz, de a kisfiam szeretne egy ilyet. Kérlek ebben segítsetek!
Első vagyok.Az előttem írtakat kiegészíteném.Plüssből is elkészítheted,vagy ha van alkalmas maradék anyagod,vagy régi ruhád,az is jó.A közbélésből több féle vanb,olyant kérj,ami kétoldalán vasalható.Ha kész a figura,ebből vágj ki pontosan olyan mintát,miat a figura,és a figurával együtt vasald rá a falvédőre.
Ha nem vagy jártas a varrásban,akkor ne géppel vard fel a figurákat,hanem kézzel boszorkányöltéssel.Géppel nehezebb pontosan követni a körvonalakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!