Szivacsmatracot el tudok vágni otthon? Mivel álljak neki?
Új albérletbe költöztem és a galéria kisebb mint amekkora az én matracom. Így szeretnék 20 cm-t levágni a szélességéből. Már régi a matrac, így nem sajnálom. De újat venni most nem akarok.
Nincs semmi éles késem, szóval mindenképp beszereznék hozzá valami eszközt, csak nem tudom mi lenne hozzá praktikus.
Egyenes élű kés, vagy inkább valami recés, fűrészes vágó szerszám?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miket ajánlanátok? Körfűrész lap? Ráspoly? És milyen márkájút?
Kicsit hosszú és kéne bele plusz 2-3 lyuk. Bőrlyukasztóm sajnos nincs. Van valami otthoni módszer, amivel meg lehetne oldani?
Egy közfalra fogattam fel, ami tégla építésű és 16 cm vastag. Csak nem merem teleengedni vízzel.
Szeretnék csinálni valamit a konzervdobozzal, DIY dekor elemként, és eszembe jutott hogy esetleg gyertyát öntenék bele, de nem tudom hogy éghető-e a konzerv. :( Tudtok mondani más ötletet amit tudnék vele kezdeni?
Barkácsoláshoz szeretnék huzalt kapni. Armature wire az angol neve, de magyarra nem igazán tudtam lefordítani. Valaki esetleg tudná a magyar nevét?
Egyáltalán nem értek az ilyesmihez, de szeretném megcsinálni, mert ez a lámpa eredeti áron nagyon drága. Az üvegfújás megoldható lenne, már csak a villanyszerelési részt kellene kivitelezni. (a kérdéses lámpa a 124. oldalon van, 28 technical spcifications alcímmel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!