Miért mondják azt sokan, hogy ha ápr.11-én nem megyek el szavazni, akkor a következő 4 évben nincs jogom kritizálni a rendszert?

válasza:

válasza:

válasza:"ha az iskolában választhattok szavazással, hogy mi legyen az ebéd, spenót vagy sóska vagy borsófőzelék, stb, de te nem veszel részt a szavazásban mert nem érdekel, akkor vajon le fognak e ugatni a többiek amikor kritizálod a kaját?"
Azért az MSZP, FIDESZ, stb. között nincs akkora különbség ideológiailag, mint amennyire jelentős a különbség az ételek között. :)
Ez hülyeség.
Lehet én se megyek el.

válasza:

válasza:Viszont ha nem szavazol, akkor nem panaszkodhatsz, hogy "ez a rohadt kormány"
Én a kormányt még életemben nem szidtam. Nekem a rendszerrel van a gondom, amire manapság azt mondják, hogy szabad vagyok benne. Miért is vagyok szabad?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mert ennyi sok hülyemagyarral nem szeretnék egy országban élni. Ha ők azt szeretnék, hogy mindenüket elvegyék, megnyomorítsák őket, akkor szavazzanak rájuk. Én nem azt szeretném, és ezért el fogok innen menni ebből az ostoba hülye országból. Egyszerűen nem tudom...
Pl fel kell-e kapcsolnom a villanyt miatta, hogy tudjon írni, engednem kell-e hogy a székemre leüljön, fel kell-e öltöznöm azért mert bejön a lakásba vagy abba kell-e hagynom azt, amivel épp foglalkoztam (főzés, fürdés, szex, bármi nem törvényellenes) azért mert be...
Várhatok arra, hogy napokon belül megérkezik a csomagom, ha a tracking oldalon tegnap óta a "departure from inward office exchange" olvasható, tehát hogy elhagyta a VÁM-ot? Előre is köszönöm!
A program miatt mentem a honlapra,hogy végre elolvassam,de ezen megakadt a szemem.
Csak azok válasza érdekel, akik maradnak, mocskolódástól kíméljetek, az érvekre vagyok kíváncsi. Pártállástól függetlenül, mert szerintem erről JÓZANUL dönteni nem lehet pártszimpátia alapján.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!