Mi baj van az orvosoknak járó hálapénzzel?
jaja jólmondod.egy gyomor tükrözés házi orvosi beutalóval 2 hónap várólista
magán rendelésen 24 órás várólista van.
most azért aki ezzel nincs tisztában az nem ebben az országban él,vagy nemvolt még beteg..
Bár a témához nem szólt senki pár napja, de én csak most látom ezt a kérdést! Nincs olyan ember, akit ez ne háborítana fel szerintem.
Már a kérdés feltevése is tükrözi, mennyire túlléptek az orvosok egy határt! Előre kérik a pénzt, vagy megmondják az elején, mennyi náluk pl egy szülés. Vagy vegyük azt, hogy nőgyógyászati magánrendelésen még nyugtát sem adnak.
Vagy azt, hogy mivel szar az ultrahangjuk, berendelnek a kórházba, mondván, hogy ott pontosabb (az állami felszerelés), de ugyanúgy elkérik a pénzt, mintha az a magánrendelőjük lenne.
Egyre többet kérnek, és egyre lekezelőbbek ennek ellenére is, mert tudják, hogy megtehetik.Nem nyujtanak annyival több szolgáltatást, mint amit elvárna tőlük az ember, ha már egyszer fizet.
És az egész úgy ahogy van, felháborító! Nem vagyok köteles senkinek a bérét kipótolgatni, mert ő úgy gondolja, hogy nem felel meg a fizetése a nyugati béreknek.Kérje az államtól, ha meg nem tetszik, ne menjen orvosnak. Vagy menjen külföldre.
Megkérdezem, hogy Magyarországon kinek felel meg a fizetése a nyugatinak? Nem jó megközelítés, hogy mert az orvosnak mennyit kell tanulnia. Mindenkinek kell tanulnia, nem kell itt misztifikálni egy szakmát sem.
Az óvónő, a földhivatali ügyintéző, stb ugyanúgy fontos és felelősségteljes munkát lát el, akkor is, ha közben nem folyik vér. A létszámstoppok miatt min. három ember munkáját látják el sok helyen és hamarabb börtönbe dugják, ha bármit is elfogadnak, mint az orvosokat. Pedig a fizetés sehol nem nyugati.
Őrült, aki azt mondja, hogy jó ez a hálapénz rendszer.
Ráadásul ez már nem is hálapénz, mert nem utólag adod, önszántadból és nem amennyit te gondolsz a munkája minőségének függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!