Öntsünk tiszta vizet a pohárba! A jobbikosok nagy része rasszista avagy sem?
Magyarországon, ahogy Európa-szerte, alig vannak rasszisták. Egyszer láttam egy ismert filmet, amiben pár iq betyár, alkoholista fehér fiatal tényleg nagyon durván bánt a feketékkel, követte őket, megrongálta a házukat, és pedofilok voltak. Akkor azt mondtam, ez már rasszizmus. De a való életben ilyet még nem igazán láttam. De az, hogy Magyarországon maradjon magyar többség, vagy tények kimondása, az még messze nem rasszizmus, szerintem még a libsik szerint sem nevezhetők rasszistának. Vannak a pártnak cigány tagjai, a tisztességes cigányokat testvéreinek nevezte Vona stb. A párt szavazói között viszont a legnagyobb arányú lehet a libsik által rasszistának, antiszemitának nevezettek aránya. (Itt is már kb. az antiszemitizmus, hogy a zsidóknak nagyobb a hatalma az átlagnál...)
Amúgy a kuruc és a Jobbik között nincs egyenes összefüggés. Az antifák és pár futóbolond fideszes elterjesztette, hogy Novák Előd szerkeszti a honlapot, de ennyi a kapcsolat.
"Ha a jobbikos volt osztálytársaim és jelenlegi munkatársaim veszem alapul, igen a jobbikosok nagy része rasszista, antiszemita, és odavannak mindenféle diktatúráért, míg szerintük a demokrácia szörnyű. Ezek, ha a környezetem veszem alapul vitathatatlan tények."
Elhiszem, de ez nem jelenti azt, hogy a Jobbik szélsőjobboldali/rasszista/antiszemita/stb. párt lenne. Persze az ilyen beállítottságú embereknek még mindig a legjobb választás, mert a magyarországi pártok közül egyedül a Jobbik nem kezeli magasabb rendűként a cigányokat vagy a zsidókat a magyaroknál.
ma 17:36
Csak ha a realitásokat nézed, ez nem fog sohasem megvalósulni.
Azért érdekes, mekkora fogalomzavar van sokak fejében. Mint az, aki írja, h ő nem rasszista, nincs baja a más borszinuekkel, de húzzon mindenki Európából, akinek sötétebb a bőre, mint az övé.
De ő nem rasszista...
"nincs baja a más borszinuekkel, de húzzon mindenki Európából, akinek sötétebb a bőre, mint az övé.
De ő nem rasszista..."
Ez nem rasszizmus, realitás, ha te akarnál az ő országába menni a határ előtt 50 méterre már fejbe lőnének, hogy "tesókám bocsi de ide te nem jössz"
Miért van az, hogy a liberálisok szerint mindenkinek lehet saját országa/kontinense csak a fehéreknek nem? Ez ugyan olyan rasszizmus, a fehér rassz mesterséges elpusztítása és a sok naiv idióta meg még bólogatna is rá.
"ha te akarnál az ő országába menni a határ előtt 50 méterre már fejbe lőnének"
Ti ezt a sok baromságot honnan szeditek? Komolyan érdekelne.
"a liberálisok szerint mindenkinek lehet saját országa/kontinense csak a fehéreknek nem?"
Szintén légből kapott hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!