Öntsünk tiszta vizet a pohárba! A jobbikosok nagy része rasszista avagy sem?
Igen, Vona a rasszizmussal igyekezett szimpatizánsokat, szavazókat szerezni.
Valójában azonban nincsenek semmiféle elvei.
A 2000-es évek eleje óta a szeretet ünnepe elõtt ókori kivégzõeszközzel kíván "Áldott", régebben "Boldog" Karácssonyt a "Keresztény Magyarországnak".
Viszont 2010-ben kijelentte, hogy "ma az emberiség tradicionális – a transzcendenst a hétköznapival együtt megélő – kultúrájának utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt."
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__205.. - # 10/19 Időpont 2011-08-01 23:41
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__205.. __oldal-1 második rész: - # 11/19 2011-08-01 23:42
Ez a cikk eredetileg a barikad.hu -n jelent meg, majd Vona saját oldalán, a vonagabor.hu -n. Idõközben azonban ezt megszüntette, helyette fb van, ott viszont nincs. A barikad, amibõl alfahir lett szintén levette, úgylátszik, valaki mondta neki, hogy nem volt a leg szerencsésebb.
Azért még manapság is nyomatja, ha olyan helyen jár: [link]
Viszont itthon ugye ezerrel "bevándorlózik", emiatt az itthoni muszlimok kezdek aggódni: [link]
Nem folytatom, nincsenek semmilyen elvei, egyszerûen csak hatqalmat akar, semmi mást.
Ezért játzik rá a rasszizmusra, ti azért, mert a rasszisták közismerten erõszakosak is, így az ijedõsek félelmükben rá szavaznak - gondolja. ( Igen, belelátok, ez vmennyire szakmai ártalom :) )
Rossz ágondolni, mi lenne, ha ilyen alak vezetné az országot. Hogy ma félévente van új Alaptörvény, az kutyafüle ahhoz képest, hogy ilyen Vona-féle hetenként hozna újat. És a többiek megszavaznák, mert ha nem, jönnek a verõlegények.
Az ilyen nneddudgihoz hasonlóak szándékosan nem akarják megérteni, hogy a Jobbik az nem iszlámellenes rasszista, hanem bevándorlásellenes.
Egy példán keresztül talán könnyebb ezt megérteni:
Szeretem az oroszlánokat és szimpatizálok velük. Ezért ellenzem az oroszlánok irtását és gyilkolását.
De ez nem jelenti azt, hogy be szeretnék fogadni egy oroszlánt ide a házamba.
Az nekem meg neki sem jó, mivel az ő hazája a szavanna, nem az én szobán, itt mindent tönkretenne és én sem tudok sokáig békében élni vele.
Viszont az ilyen nneddidgihoz hasonlók meg a liberálisok meg pont fordítva gondolkoznak.
Ők ugyanis kampányolnak az oroszlánok kiirtásáért és mészárlásáért, viszont követelik és lerasszistázzák azt, aki nem akar oroszlánokat befogadni az otthonába.
"Szeretem az oroszlánokat és szimpatizálok velük. Ezért ellenzem az oroszlánok irtását és gyilkolását.
De ez nem jelenti azt, hogy be szeretnék fogadni egy oroszlánt ide a házamba."
De itt nem oroszlánokról beszélünk, hanem EMBEREKRŐL, bazz!!!
Persze gondolom te sem vagy rasszista. Csak épp egy állathoz hasonlítod őket, amikor emberek. De nem vagy rasszista...
"Persze gondolom te sem vagy rasszista. Csak épp egy állathoz hasonlítod őket, amikor emberek. De nem vagy rasszista..."
Mert akkor mi van ha valaki rasszista? Kevesebb fizut kap? Én is rasszista vagyok, na most mit csinálsz? Szívrohamot kapsz?
"Mert akkor mi van ha valaki rasszista? Kevesebb fizut kap? Én is rasszista vagyok, na most mit csinálsz? Szívrohamot kapsz?"
Őszintén? Amíg másnak nem ártasz vele és csak a gép előtt játszod a felsőbbrendű fehér embert, addig lesz*rom.
Ha büszke vagy rá, hát legyél. Bár szerintem ez nem olyasmi, amivel érdemes dicsekedni, mert egy értelmesebb társaságban ez inkább gáz. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!