Lehet box edzésre műkörömmel menni?
Figyelt kérdés
a tesómnak esküvője lesz ezért megcsináltattam a körmöm de rájöttem, hogy így a box edzés az lehet nem fog összejönni :D szerintetek? majd edzünk lábrategnap 14:38
1/9 anonim 

válasza:

A méretétől függ, de nyilván nem célszerű.
Konzultálj az edződdel!
2/9 anonim 

válasza:

Nem kellene...
Majd szépen letörik és sírhatsz amiatt, hogy kiadtál sok pénzt és újra kell csinálni
vagy
sérülést okozol vele és akkor talán meg is hurcolnak miatta
3/9 anonim válasza:
#2 kesztyűben nem hiszem hogy előfordulhat ilyen, inkább csak letörik
4/9 anonim 

válasza:

Azért árnyékolásnál, más gyakorlatoknál nem törvényszerű, hogy kesztyűt hordanak.
Ne abból indulj ki, amit a TV-ben látsz, egy edzés nem abból áll, amit a meccsen látsz, annak van alapozása is.
6/9 A kérdező kommentje:
Na megoldottam azzal, hogy levágtam belőle kicsit mert amúgyis zavart hogy túl hosszúra hagytuk. így nem lesz para és még szép. köszi
tegnap 15:22
7/9 anonim 

válasza:

5; akkor max a "hírekből" indulhatsz ki.
De a lényeg az, hogy tudod-e, hogy épül fel egy edzés... nem a sparing a fő mozzanat
8/9 A kérdező kommentje:
eddig 3szor voltam külföldön kick box edzésen. most megyek itthon először box edzésre úgyhogy gondolom alap dolgok lesznek.
tegnap 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!