Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért csak ennyit nyertem a...

Karcsi022 kérdése:

Miért csak ennyit nyertem a tippmix kombis szelón?

Figyelt kérdés
Tettem egy vasárnapi mixet. 10 meccset. 10FT-s alaptéttel. Nem emlékszem rá, és a szelvény sem írja, hogy ez most 7/10-es vagy 8/10-es kombis szeló. De 8/10-nél 500 a minimum tét, nem 10FT. Szóval 3 meccs elment. A lottózóban a gép azt írta ki, hogy a nyeremény 95Ft. :D Na most ugye az alaptét az 10FT, de 2860 FT volt összesen a tét. Sose kombiztam még, bocsánat ha értetlen vagyok. Szóval hogy van ez most akkor?

tegnap 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Vmi nem kóser...

10 alatt a 7 az 120

10 alatt a 8 az 45

Bárhogy is kalkulálom, 286 nem jön ki...

Felteszem, nem 2,00 feletti oddsokat tettél, hanem kb 1,2-1,3-t. Ebből ez jön ki...

C'est la vie!

tegnap 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nincs 2 feletti, a legnagyobb az 1,54, a többi olyan 1,10 és 1,30 közötti ami jött.
tegnap 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
átlagoljunk: 1,25^7 * 10 >>>>> ennyi a nyereményed kb
tegnap 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Kombizni 1,20as oddsokat. Edes istenem.

Ha mondjuk 10/7es kombit tettel az azt jelenti hogy a rendszer a 10esemenyt az osszes lehetseges 7es csoportba sorolta. Ha pont 7et talalsz akkor egy ilyen csoport lesz ahol nincs veszes tipped. Ha 8at akkor 8 ilyen csoport lesz. Ha 9 akkor megtobb.

A nyeremenyt ugy ezamolod ki hogy kulon kulon osszeszorzod minden nyertes csoportban az oddsokat a tettel. Valoszinuleg az oddsokbol lett mondjuk 9es odds es azt szoroztak a tettel es igy lett 96ft a nyeremenyed

Ilyen kombiknak nagy oddsokkal van ertelme. Ha eltalalsz 10bol 7db 3as oddsot akkor 10ftos alaptettel nyersz majdnem 22kt. Ha 8 3as oddsot talalsz el 10bol, akkor meg majdnem 180kt fizet. Nem 96ftot.

tegnap 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Áh értem! Nagyon szépen köszönöm! Eléggé kezdő vagyok mixben. Ha mind a 10 jött volna akkor 29 lett volna a nyeremény. Kár érte. :D
tegnap 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!