Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az F1-ben melyik a jellemzőbb:...

Az F1-ben melyik a jellemzőbb: egy versenyzőnek, vagy egy istállónak szurkolni?

Figyelt kérdés

júl. 5. 20:28
A kérdező szavazást indított:
Versenyző
Istálló
8 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha én kedvelek egy pilótát, akkor még úgy is neki szurkolok, hogy az istállóját utálom.
júl. 5. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Istálló a disznóól mellett van. Csapatra gondoltál szerintem.
júl. 5. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Semennyire
júl. 6. 12:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Bárhova követitek a kedvenc versenyzőtök, nem számít a csapat?
júl. 6. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Többnyire versenyzőnek, kivéve a ferrarisok, ők mindig az aktuális Ferrari-pilótának szurkolnak.
júl. 7. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:

"Istálló a disznóól mellett van. Csapatra gondoltál szerintem."

Esetleg írjál a SCUDERIA Ferrarinak, hogy szedjék ki a nevükből az istálló kifejezést ("scuderia" olaszul istállót jelent), mert hogy az a disznóól mellett van.

Az van, hogy az autósport hajnalán a lóversenyek világából vették át a kifejezéseket, a versenyistálló is ezek közé tartozik (meg a pole pozíció, paddock, stb.).

júl. 7. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:

"Istálló a disznóól mellett van"

Minden ember néha istállót mond, néha csapatot. Nyuggerkedés ezen hisztizni.

"nem számít a csapat?"

Ez azért túlzás. Anno például nagyon kedveltem Webbert, de utáltam a Red Bullt és Vettelt, úgyhogy inkább Alonsónak szurkoltam.

júl. 7. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

A sportágválasztó rendezvényeken azt is elmondják, hogy csak addig vagy érdekes az edzőnek amíg kiderül lesz e belőled versenyző?

Ez a szomorú ebben, hogy nyomják minden felől hogy sportoljon a gyerek, ha meg elmegy és belead mindent de nem akar élsportoló lenni, és/vagy nincsenek milliók apucinak, az edzők úgy lesz.nak a továbbiakban ahogy kell. Gyerekeknek meg csalódás.

35 évesen elkezdeni az ökölvívást késő?

Persze hobbiként,leginkább a mozgás öröméért meg az egészségért,nincsen versenyzői ambícióm.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!