Az F1-ben melyik a jellemzőbb: egy versenyzőnek, vagy egy istállónak szurkolni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Istálló a disznóól mellett van. Csapatra gondoltál szerintem."
Esetleg írjál a SCUDERIA Ferrarinak, hogy szedjék ki a nevükből az istálló kifejezést ("scuderia" olaszul istállót jelent), mert hogy az a disznóól mellett van.
Az van, hogy az autósport hajnalán a lóversenyek világából vették át a kifejezéseket, a versenyistálló is ezek közé tartozik (meg a pole pozíció, paddock, stb.).

válasza:"Istálló a disznóól mellett van"
Minden ember néha istállót mond, néha csapatot. Nyuggerkedés ezen hisztizni.
"nem számít a csapat?"
Ez azért túlzás. Anno például nagyon kedveltem Webbert, de utáltam a Red Bullt és Vettelt, úgyhogy inkább Alonsónak szurkoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Ez a szomorú ebben, hogy nyomják minden felől hogy sportoljon a gyerek, ha meg elmegy és belead mindent de nem akar élsportoló lenni, és/vagy nincsenek milliók apucinak, az edzők úgy lesz.nak a továbbiakban ahogy kell. Gyerekeknek meg csalódás.
Persze hobbiként,leginkább a mozgás öröméért meg az egészségért,nincsen versenyzői ambícióm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!