Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Nyers Erőről ami régen a...

A Nyers Erőről ami régen a Viasaton ment van valami videó?

Figyelt kérdés
Magáról a korszakról értem.

ma 21:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Budapesti küzdősportos lányok, szerepelnétek rövid küzdősportos videókban?

Kb 8-9 perces videók, ahol el kellene játszani, hogy férfiakat legyőztök rúgásokkal stb.

Ez a súlyozott ,,hullahopp karika" tényleg hatásos fogyás szempontjából?

Tudjátok, amihez egy pánttal van hozzárögzítve a súly és azt kell pörgetni. Ti használtatok már ilyet? Tényleg könnyű ezzel fogyni? Milyen tapasztalataitok vannak vele? Köszi, ha segítesz.

Ha kalóriadeficitben vagyok, akkor semmiképp sem fog látványosan nőni az izom?

Fogynom kellene 8-10 kg-ot, és most elkezdtem a helyes táplálkozás mellett tornázni is. Nem szeretnék nagy izmokat (ami elvileg nem is lehetséges kalóriadeficitben), de az egyik barátnőm azt mondta, hogy ne végezzek olyan jellegű edzéseket, hogy pl 4 X 8-12 sorozatok...

Szívesebben néznél gladiátor viadalt vagy focit?

Kíváncsi vagyok a véleményekre. Érveket is szívesen veszek.

Salgótarján birkózás, birkózó edzés?

Sziasztok! Salgótarjánban tudtok birkózó edzést vagy edzőt ? A brasil jiutosokon kívül!! Birkózó edzést nem láttam de hátha van még edző vagy kisebb csoport aki még edz.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!