Számít az egy edzéstervnél, hogy minden nap ugyanabban az időpontban végezzük el?
Figyelt kérdés
Fel akarok állítani egy has és fenékformáló edzést [ha netán tudtok ilyet, mondjuk videó, lehet linkelni] és szeretném tudni, hogy muszáj minden nap ugyanabban az időpontban elvégezni[pl. 18:30-19:30-ig]? [Hallottam és nem tudom, hogy igaz-e]2011. júl. 25. 17:50
1/4 anonim válasza:
2/4 dirtboy válasza:
nem számít pár óra eltérés,de hogy ne keljen mindig számolgatni hogy mikor is egyél ezért jó ha mindig ugyanakkor kezdesz edzeni és akkor mindig ugyan akkor kell enni
3/4 anonim válasza:
Kedves első válaszoló!
Mindet megcsinálod egy-egy alkalommal?
4/4 anonim válasza:
első válaszoló vagyok!
Fokozatosan kezdtem..először megcsináltam a 8 perces gyakorlatot hasra,mikor már ment beiktattam a 8 perces edzés combra...és mikor már ez is ment,akkor abíró icásat is :) nem könnyű...de kénytelen voltam és vagyok is magmmal valamit kezdeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!