Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Myprotein termékeket honnan...

Myprotein termékeket honnan éri meg jobban vásárolni?

Figyelt kérdés
Egyenesen angliából vagy itthonról?
2011. aug. 30. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ahonnan olcsóbban megkapod.

2011. aug. 30. 23:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt nem vágom,ha kintről jön akkor a PayPal milyen árfolyamon váltja a fontot.Szóval ezért ódzokodok a külföldi vételtől.
2011. aug. 31. 00:47
 3/6 escrogar ***** válasza:
külföldről mindig olcsóbb. ugyanannyi a szállítás és az ár is, de az itthoni még rárakja a saját kis hasznát is.
2011. aug. 31. 01:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt azért tegyük hozzá, hogy ha többet rendelsz egyszerre akkor sok termék olcsóbb jó pár fonttal. Tehát akár a saját hasznával együtt is tudja annyiért adni, mint amennyiért rendelnéd magadnak.
2011. aug. 31. 09:23
 5/6 escrogar ***** válasza:
való igaz, meg kell nézni.
2011. aug. 31. 14:55
 6/6 anonim válasza:
Ti vateráról veszitek?
2011. dec. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Hol lehet Kallos termékeket vásárolni? (nem feltétlen hajápolás)

A normál bőrre való testápolójukat kipróbáltam és nagyon szerettem, de azt sajnos ajándékba kaptam, és nem tudom megkérdezni honnan szerezte az illető. Szerintetek ezt milyen szaküzletben vehetném meg, mert oké, hogy balzsamot veszek fodrászkellékesnél, de testápolót?

Hol lehet kapni Pécsen/Kaposváron, ill. környékén vásárolni SEBASTIAN professionals hajápoló termékeket?

konkrétan hajhab és texturizer érdekelne... hajkellékesekbe megnéztem de nincsen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!