En a helyedben kihagynam.
Inkabb a kajara figyelj oda jobban.
Összebaszod magad, az ízületeid. NE! Ha kemény akarsz lenni, a saját súlyoddal edz. nézz utána, hogy lehetsz abból profi.
A szervezeted növekvésben van, ha elkezded tolni befele a műanyagot, megáll! Nem 15évesen kell elkezdeni, még 18 évesen is veszélyes. Ráadásul nem értem, miért a kreatint akarod, az csak felfúj! Ha oda kerülsz, max fehérjét (proteint) adagolj, attol is nagy leszel, csak nem olyan mint egy teliszart zokni, hanem tagolt, szép, izmos. Nézz utána mielőtt bármit tennél, szednél, a testépítés tudomány! :)
GreenTea
"a testépítés tudomány!"
Akkor nem ártana neked is kicsit utánaolvasnod a dolgoknak, mert szerintem fingod nincs a témáról.
Arnoldnak 18 évesen szerinted milyen shake-ek álltak rendelkezésére? Remélem tudod, hogy 18 évesen már nem volt naturál.
Kérdező: Csinálhatsz kreatin kúrát, csak fölösleges. Rendes kaja nélkül később is az lesz. Gondolom nem edzel régóta, ezért inkább azt javaslom, hogy tanulj meg edzeni, rakd rendbe a kajád és a kreatin elé rakj egy fehérjét vagy tömegnövelőt és egy multivitamint a sorban.
Ez vagyok én, tanítványom, ifjú padavan.
4 év edzésmúlttal rendelkezem. Olvastam Arnold könyvét, én is nap, mint nap az ő általa javasolt shakeket iszom. Mellette természetesen kaja rendben van...
Még valami:
"Ha oda kerülsz, max fehérjét (proteint) adagolj, attol is nagy leszel, csak nem olyan mint egy teliszart zokni, hanem tagolt, szép, izmos."
Az nem jutott eszedbe, hogy attól látszik tagoltnak, szálkásnak egy emberi test, hogy alacsony a testzsírszázaléka?
Biológia órán oda kellett volna figyelni.
Na majd, ha fel tudsz hozni valami alátámasztható érvet az én érveim ellen, akkor kérj képet rólam. (Az első bekezdésemben remélem érzed az iróniát)
Na pá:)
Csak hogy a kérdezőnek is válaszoljak már.
Valóban nem sok értelme volna egy kreatin kúrának, de ha minden áron szeretnél, nyugodtan csinálhatod. Bajod nem lesz tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!