Szeretnék elkezdeni Kung Fuzni, tudnátok ajánlani budapesten Kung Fu egyesületet? (Bármelyik stílus lehet)
Csak én nem látok várost, vagy utalást az Ország egy tájegységére? No sebaj, feltételezzük, hogy fővárosi vagy.
Rengeteg mindenre alkalmatlan edzés van, láttam már elvileg kezdő-képzett lányt, aki BELSŐ harcművészetet tanult, de elég gyenge volt. Ettől még mindig a belső kungfukat tartom jónak, az ő esetét betudtam annak, hogy nem vette komolyan az egészet.
Belső kungfu stílusok például a Xing yi chuan, Bagua Zhang, TaiChi. Vannak mások, vannak variációk, és különböző írásmódok..
Ezek összessége a Wudang kungfu, ez egy hegységre utal, ahol ezeket a művészeteket gyakorolták, fejlesztették.
Én velük edzem [link]
egy oldal, de szerintem az edzéseket kell látni, illetve a mesterrel beszélni.
Azt hiszem a Margit-híd budai hídfőjénél van belső kungfu edzés, na most onnan jött a kungfus kislány, aki nem gyakorol túl komolyan. De az edzői lehetnek jók, elvileg vendégelnek meg kínai mestert/mestereket ők is. Gyakorlatban meg google, és tisztáni kell, hogy mit akarsz tanulni. Üres formát sok helyen lehet, de az ha egészségmegőrzéshez jó is, önvédelmi értéke nem biztos, hogy kielégítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!