Mivel gyorsíthatnám az izmaim növekedését?
14 éves lány vagyok..heti 4-5x 2-3 órákat öltök konditeremben! 3 hete járok..Izmos szeretnék lenni, és az izmaim gyorsabb ütemben való növekedését szeretném segíteni úgy, hogy közben nem egészségtelen szutykokat szedek be!
Így nézek most ki: [link]
Ilyet szeretnék elérni minél hamarabb, és nem mérgező dolgokkal: [link]
A szokásos tanács, hogy megfelelő tömegnövelő szilárd étkezés az alap.
És, amennyiben tápkigekkel is szeretnél rásegíteni, akkor:
Van egy veled születetet genetikád, ezen belül izomnövekedési kapacitásod. Az izomzat akkor nő, ha tömegelő edzések során, izmaid összehúzódásának sebességét, erejét növeled, terheled, túlterheled. Tehát az izomrostok növekedni fognak. Ezzel egyidőben olyan anabolikus hatóanyagokat kell használni, amellyel állandóan táplálni tudod az állandóan növekedő "izmaidat" BCAA, glutamin, arginin, HMB, AKG, kretin, CLA.
ma 19:43
Ezek a tápkiegek neki majdnem feleslegesek... kezdőknek egy jóféle tejsavófehérje ajánlott. Majd pár hónap múlva lesz értelme aminosavakat is enni, a kreatin meg max 1 év múlva...
És a tejsavó fehérjével végül is tömeget lehet növelni?
Nem tudom nekem mennyire lenne fontos a tömegnövelés! Szeretnék izmosodni, és majd versenyezni is egyébként ..
De nem tudom igazán fontos lenne e nekem a fehérje!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!