Tippmix stratégia?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb:Megjátsszani egy szelvényt egy ezressel olyan meccsre,amire 1,3-1,5 közötti szorzó van vagy megjátszani 3-4 akár 5 szelvényt 200-zal úgy,hogy 2 szelvény ne tartalmazzon azonos meccseket,és mindegyik szelvénnyel 500-1500 ft körül lehet nyerni(tehát 3 max 4-5 meccs szelvényenként)?2012. okt. 14. 14:59
1/1 tocopherol válasza:
Szerintem mindig az aktuális kínálattól függ, tehát ha sok viszonylag könnyen megtippelhető meccs van, akkor érdemes több szelvényen is játszani kisebb tétekkel, ha viszont csak 1-2 ilyen van, én inkább egy szelvénnyel játszanék nagyobb téttel.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy legálisan Starcrafthoz hozzájutni?
Az iskilai esemény szeretnénk egy Starcraft Brood War Lan partyt csinálni. Hol találok nyílt forráskodú Starcraftot, vagy honnan lehet rendelni, úgy hogy több gépre is fel lehessen tenni.
Tippmixen ez a stratégia bejönne?
Arra gondoltam hogy úgy csinálok magamnak egy kis zsebpénzt, hogy hetente vagy 4x rakok fel tippmixet a következő módon: Vagy 3-5 meccsre fogadok, úgy hogy a végére kb 2-es szorzó jöjjön ki, vagyis olyan meccseket raknék meg amiknek minél kisebb a szorzója(max 1,4)....
Tippmix stratégia, vélemény?
azon gondolkoztam h ha külön szelvényen megjátszom a 10.00 fölötti szorzós meccseket, akkor elég 10 szelvényből 1 nek nyernie ahhoz, hogy ne legyen mínuszba... vélemény?
Glest szerű, modern grafikás játék?
Olyasmire gondolok hogy hasonló fajta játék, csak jobb grafikával és jobb játékélménnyel
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!