Hogyan lehetnék magasabb?
16 éves fiú vagyok, 193cm és fél éve kosarazok versenyszerűen (bajnokság). Hogyan lehetnék magasabb és kb hány centit fogok még nőni? Apám 178cm anyukám 170cm.
Csak a kosárlabda miatt szeretnék magasabb lenni, mert nem irányító akarok lenni hanem small forward, amihez 198-201 centi kellene.
A megfelelő edzőcipő dob rajtad pár centit, de 16 évesen már sajnos nem fogsz nőni, főleg, hogy a szüleid ennyivel alacsonyabbak. (Van egy 18 éves öcsém, 198 centi, ő is 16 éves korára állt be a mostani magasságára.)
Ha mást nem, a lábizmok erősödését próbáld segíteni, hogy legalább ugrani tudj. A posztodat meg Te is tudod, hogy nem csak a magasság dönti el. :)
Értem, hogy nem csak a magasság, de ilyen magasan egy profi ligában small forwardként összetörnének.
De azért remélem 2-3 centit növök még és leszek egy magasabb shooting guard. :D
Point guard (irányító) nagyon nem szeretnék lenni, mert nem szeretem az egész csapat terhét magamra venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!