Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék magasabb?

Hogyan lehetnék magasabb?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, 193cm és fél éve kosarazok versenyszerűen (bajnokság). Hogyan lehetnék magasabb és kb hány centit fogok még nőni? Apám 178cm anyukám 170cm.

Csak a kosárlabda miatt szeretnék magasabb lenni, mert nem irányító akarok lenni hanem small forward, amihez 198-201 centi kellene.

2015. jan. 6. 22:53
 1/3 anonim válasza:

A megfelelő edzőcipő dob rajtad pár centit, de 16 évesen már sajnos nem fogsz nőni, főleg, hogy a szüleid ennyivel alacsonyabbak. (Van egy 18 éves öcsém, 198 centi, ő is 16 éves korára állt be a mostani magasságára.)

Ha mást nem, a lábizmok erősödését próbáld segíteni, hogy legalább ugrani tudj. A posztodat meg Te is tudod, hogy nem csak a magasság dönti el. :)

2015. jan. 6. 23:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem, hogy nem csak a magasság, de ilyen magasan egy profi ligában small forwardként összetörnének.

De azért remélem 2-3 centit növök még és leszek egy magasabb shooting guard. :D

Point guard (irányító) nagyon nem szeretnék lenni, mert nem szeretem az egész csapat terhét magamra venni.

2015. jan. 6. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Negro plasztika! Csak vigyázz, utána apád nehpgu delfinné operáltassa magát.
2015. jan. 7. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!