Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy a focisták...

Hogy lehet, hogy a focisták nem izzadják át a mezüket?

Figyelt kérdés
Mostanában néztem ezt a focit, és látszik, hogy izzadnak, de a ruhájukon egy izzadságfolt sincs. Ezt a képeken is megfigyeltem, ez ilyen speciális ruha, ami magába szívja az izzadságot, vagy mi? Ti ezt még nem figyeltétek meg? Egy izzadságfolt sincs a ruhájukon...
2016. jún. 23. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan a sportruházatuk, amin nem látszik meg. Nekem is van egy ilyen pólóm, tele van kis lyukakkal és az anyaga is ilyen fényesebb. Dőlhet belőlem a víz, de a pólón nem látszik. Nem pamutban rohannak.
2016. jún. 23. 16:47
 2/4 A kérdező kommentje:
De jó, most már értem, köszönöm! :)
2016. jún. 23. 16:50
 3/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Pont, hogy nem szívja magába. Átengedi és elpárolog.
2016. jún. 23. 16:58
 4/4 anonim válasza:
Muanyag trikok. A pvc nem szivja a vizet. Azert hogy ne legyen meleguk a trikon pici lukak vannak, ott kellene elparologjon az izzadsag, nem tudom mennyire sikerul ez nekik de igy van kitalalva.
2016. jún. 23. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!