Miért van az, hogy magyarok számára annyira fontos a futball?
Figyelt kérdés
A világ legjobb vízilabda válogatottja van nálunk, nagyon jók vagyunk kéziben is. Mégis egy foci csoportgyőzelem mozgatja meg az országot.2016. jún. 27. 07:46
1/12 anonim válasza:
Nem unjátok még ezt? Egész Európa első számú sportja a labdarúgás. Ez van. Ez áll a legközelebb az emberekhez gyerekkoruktól kezdve, hisz a legtöbb gyerek focizott kiskorában legálabb, bárki le tud menni a játszótérre, vagy a suliban maradni órák után focizni. A vízilabda és a többi nem ilyen, csak azok űzik, akik beiratkoznak valahova.
2/12 anonim válasza:
A futball mindig is egy közkedvelt sportág volt Magyarországon is. Az emberek szívesen emlékeznek vissza Puskás öcsi bácsièk sikereire. A válogatottunk hosszú évek után nem hogy kijutott az EB-re de tisztesen helyt is állt.
3/12 A kérdező kommentje:
USA is csinált magának sportot, amelyben ők a jók, ilyen a kosárlabda vagy a baseball.
2016. jún. 27. 08:07
4/12 anonim válasza:
És nem is érdekel senki mást ez a 2 sportág, csak őket.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem én csinálok. Van olyan sport amelyben a világ legjobbjai vagyunk.
2016. jún. 27. 08:13
6/12 anonim válasza:
Attól függ mikor fontos, most EB miatt fontos volt, előtte meg évekig szidták a focit is ezeknek az embereknek a nagy része.
Hozzátenném, voltam közös meccsnézésen egy helyen több száz emberrel és sokan azt sem tudták mi az a les, vagy szabadrúgás...de úgy be voltak öltözve magyar mezbe, kifestve, sörrel a kézbe és ment a szelfi az fb-re. Nekik csak ez számít. Sok ilyen van....
7/12 anonim válasza:
És én azért szeressek egy sportot mert a világ legjobbjai vagyunk benne?
8/12 anonim válasza:
Mert az aranycsapat generációja a foci szeretetet nevelte a fiaiba, az ő fiaik is focira nevelték az ő fiaikat, de ha megfigyeled, a mai 25 alattiak körében egyre kevesebben szeretik a focit, mert a mi szüleink, már szar magyar focival nőttek fel és már nem arra nyomnak minket...
9/12 anonim válasza:
Jelen pilllanatban biztos vagyok benne, hogy a streetworkout népszerűbb a korosztályom számára, mint az uncsi foci...
10/12 A kérdező kommentje:
Miért szeretem a vízi meg a kézi labdát? Mert gyors, pörög, látni benne szép gólokat. Nézzétek már meg a focit. Egész sokra tudja vinni egy Izlandi válogatott, amely gyakorlatilag beáll a kapu elé 11 játékos. És néha talál egy gólt.
2016. jún. 27. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!