Hogyan legyek hajlékonyabb?
Figyelt kérdés
Olyan videókat leírásokat szeretnék amivel hajlékonyabb lehetek. Nem rég óta járok küzdősportra ahol a láb teknika is nagyon fontos. Ott is sokat nyújtunk de az edzőm azt ajánlotta hogy otthon is csináljak különféle nyújtásokat. A segítségeteket kérném hogy megosztanátok videókat vagy leírásokat ami sokat segítene nekem. Köszönöm szépen előre is!!! :)2014. máj. 7. 11:11
1/6 A kérdező kommentje:
Magyarul felszeretnék rúgni minél magasra! Szóval értitek mire célzom..Nekem nem az a fontos hogy minél hamarabb hanem hogy egy jó terv alapján idők kérdésével sikerüljön!
2014. máj. 7. 11:13
2/6 anonim válasza:
én speciel olyan hajlékony vagyok, hogy a skorpio kick is megy.
volt hogy edzésen így rúgtam fejbe valakit, még az edző is lesett, hogy most mi van??
spárgával szoktam nyújtani, van mikor két szék között, hogy minél jobban nyúljon az izom, ínszalag!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
És még valami segítség? :P
2014. máj. 7. 11:41
4/6 anonim válasza:
Fizess az edződ munkájáért kérlek, hogy aztán mi segítsünk az edzésedben.
Amúgy:
Wudang shan egyesület - ín-izom-velő torna (meditációs nyújtás, taoista nyújtás)
Pavel - Relax into strech (könyv)
5/6 A kérdező kommentje:
Arról hogy nem tudsz olvasni nem tehetek
Köszi :)
2014. máj. 7. 16:20
6/6 anonim válasza:
Jóga, sok brazil jitsus és taekwandós jógázik. És nem csak a lábad lesz hajlékonyabb, hanem mindened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!