"Én nem tartom a szó hétköznapi használatában sportnak, hiába írja le még 10 sértődött horgász, hogy milyen rohadt fárasztó tud lenni. :D"
Senkinek nem okozol vele fájdalmat, ha leírod a véleményed. Ezzel senkit nem tudsz megsérteni, mert a mi örömünk a horgászatban nem lesz attól kevesebb, hogy néhány dilettáns szemében nem sport, amit csinálunk!
A cél az örömszerzés, és nem a fáradás. Azt tudok a munkahelyen is.
Lehet nyomogatni a piros kezecskét, akár az előző válaszomnál, nem izgat!
Ennyivel a koncertet adó zenekar is sportol. Lerakodni, felrakodni a hangszereket, erősítőket, összeszerelni, stb., van olyan fárasztó, mint a horgászat. Vagy egy igazi orgonán játszani, vagy harsonán játszani, ahhoz kell tüdő. Hogy kocsival kiviszik a cuccot a horgászhelyre, az nem sport. Ettől függetlenül lehet jó időtöltés és egészséges.
Engem rettenetesen zavar, hogy már évek óta itt van egy kategóriában a többi vízi sporttal. Alig lehet megtalálni az úszós kérdéseket. Nem igazán egy kategória a vízilabdával, szinkronúszással, műugrással, úszással, teljesen más. Nem értem, miért kell itt ezeket ömlesztve egybe berakni.
De hát sportnak számít, mert annak sorolják be, de attól még lehetne külön kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!