Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A horgászat tényleg sportnak...

A horgászat tényleg sportnak számít?

Figyelt kérdés

2014. máj. 14. 07:57
1 2
 11/16 gomzoli ***** válasza:
86%

"Én nem tartom a szó hétköznapi használatában sportnak, hiába írja le még 10 sértődött horgász, hogy milyen rohadt fárasztó tud lenni. :D"

Senkinek nem okozol vele fájdalmat, ha leírod a véleményed. Ezzel senkit nem tudsz megsérteni, mert a mi örömünk a horgászatban nem lesz attól kevesebb, hogy néhány dilettáns szemében nem sport, amit csinálunk!

A cél az örömszerzés, és nem a fáradás. Azt tudok a munkahelyen is.

Lehet nyomogatni a piros kezecskét, akár az előző válaszomnál, nem izgat!

2014. máj. 14. 17:27
 12/16 anonim válasza:
97%
Nem mindegy hogy annak nevezik-e vagy nem? Én szeretek horgászni, az életem része és kész.
2014. máj. 14. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja hogy nem sport annak javaslom hogy gyönyörűen pakolja fel magát és sétáljon be a horgászhelyre(ami általában nem 10 méteres séta,hanem olykor 1000m),ha már azt tartod sportnak amiben elfáradsz.De az előtt szólók nagyon szépen elmondták hogy miért is sport a horgászat. :)
2014. máj. 16. 23:46
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Ennyivel a koncertet adó zenekar is sportol. Lerakodni, felrakodni a hangszereket, erősítőket, összeszerelni, stb., van olyan fárasztó, mint a horgászat. Vagy egy igazi orgonán játszani, vagy harsonán játszani, ahhoz kell tüdő. Hogy kocsival kiviszik a cuccot a horgászhelyre, az nem sport. Ettől függetlenül lehet jó időtöltés és egészséges.

Engem rettenetesen zavar, hogy már évek óta itt van egy kategóriában a többi vízi sporttal. Alig lehet megtalálni az úszós kérdéseket. Nem igazán egy kategória a vízilabdával, szinkronúszással, műugrással, úszással, teljesen más. Nem értem, miért kell itt ezeket ömlesztve egybe berakni.

De hát sportnak számít, mert annak sorolják be, de attól még lehetne külön kategóriában.

2014. máj. 17. 17:22
 15/16 gomzoli ***** válasza:
Jogos, és teljes az egyetértés sokunk (horgászok) részéről is, többször fel is lett téve a kérdés, de az Adminok eddig nem törődtek vele. Talán a jövőben változik majd a dolog. Ha valakik hetente feltennénk a kérdést, hogy a "horgászat miért nem lehet külön kategória?" talán feltűnne az illetékeseknek is.
2014. máj. 17. 19:42
 16/16 gomzoli ***** válasza:
93%
mert kb. olyan mintha a vadászat és a tájfutás lenne egy kategóriában.
2014. máj. 17. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!