Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A bestkonzol.hu szállít...

A bestkonzol.hu szállít utánvételre csomagpontra? Írták e-mailban hogy nem lehet, de az oldalukon oda van írva hogy lehet.

Figyelt kérdés

Szállítás és fizetés

Szállítási lehetőségek

Házhozszállítás/csomagpont

1. GLS házhozszállítás és GLS csomagpont esetén, Magyarország területén belül:

1. Bankkártyás fizetés: br. 1490 Ft

2. Előreutalás: br. 1290 Ft

3. Utánvéttel: br. 1990 Ft

Ide van írva az oldalukon hogy lehet....

Érdemes egyáltalán venni tőlük bármit?

tegnapelőtt 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az Impresszuma ( [link] ) szerint egy egyéni vállalkozó üzemelteti, aki - a NAV nyilvántartása szerint ( [link] ) - 2017 óta van beregisztrálva, és 2025 óta foglalkozik játékok kereskedelmével.

Viszont a domain-regisztrációs adatbázis ( [link] ) szerint a domain egy fő tevékenységként ingatlankereskedéssel foglalkozó betéti társaság nevére van bejegyezve, amely betéti társaságnak ( [link] ) egyik tagja sem az Impresszumban említett egyéni vállalkozó (feltehetőleg rokonai).

Fenn vannak az Árukeresőn ( [link] ), sok pozitív értékeléssel, ott meg egy 2013-ban alapított kft. van megnevezve, mely kft ( [link] ) már az Impresszumban szereplő egyéni vállalkozó nevén van.

A Facebookon is fenn vannak:

[link]

relatíve sok kedvelővel, pozitív értékeléssel (bár kevés értékelés alapján).

Nyíregyházán van boltjuk:

[link]

szóval leinformálható egy társaság.

Szállítással kapcsolatosan: GLS csomagpont esetében az áruház állítása szerint nincs lehetőség utánvételre - az oldalukon oda van írva vastag kiemeléssel:

"UTÁNVÉTEL CSAK HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ESETÉN LEHETSÉGES! CSOMAGPONTON NEM!"

[link]

Bár a GLS oldalán ( [link] ) a csomagpontok esetén is nyújtanak utánvét-beszedési lehetőséget, de lehet, hogy ezzel az áruháznak rossz tapasztalata volt ezért ezt nem vállalják, így ezért írták ki mind a weboldalukra, ezért értesítettek e-mailben is, hogy nem lehet.

tegnapelőtt 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég fura ez az oldal nagyon olcsón árulnak 3ds-eket pl. én nem vennék onnan de ki tudja
tegnapelőtt 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mármint nem olcsón de olcsóbban mint máshol na
tegnapelőtt 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A Nintendo 3DS egy kifutott termék ( [link] ).

A Bestkonzolon is többnyire használt változatokat kínáltak, a többségük nem rendelhető ( [link] ) - szóval valószínű, hogy régi árak.

Ha megnézed az eBayen, ott 150-200 euros kezdő árakat láthatsz:

[link]

ami nem sokkal marad el a Bestkonzolos áraktól (pláne kifutott széria esetében).

tegnapelőtt 15:05

További kérdések:

Milyen notebookot érdemes használni programtervező informatikus egyetemi képzésen?

Első éves leszek egy Dunántúli egyetemen. Jelenleg egy 2022-es M2 MacBook Air-em van, viszont töröm a fejem hogy érdemesebb lenne egy Windows-os gépre váltani, mert hallottam hogy egyetemeken leginkább a Windows + Linux alapú dolgokra vannak ráállva, MacOS-el pedig...

SSD másolása régi SSD -> új SSD Linux alatt, semmi nem ment át, miért lehetséges?

Egy NVME SSD tartalmát lementettem USB HDD meghajtóra, ezt a fájlt az új SSD meghajtóra visszaírtam. A dd parancsot mindig körültekintően használtam, eddig több mint húsz éve soha nem volt probléma, csak most. Nincs se partíciós tábla, se semmi az új SSD...

Egy rejtélyes hiba - na de, mi okozhatja?

Pár napja észleltem, hogy az USB billentyűzetem néhány gombja: 1,2,3,4, TAB, L_SHIFT, L_CTRL nem funkcionál. Elővettem és csatlakoztattam a géphez egy régi, még PS/2-es csatlakozójú billentyűzetet, de azt tapasztaltam, hogy az sem tökéletes. Annál az: 1,...

Egér érzékenységét nem lehet levenni?

Munkahelyen új egeret kaptunk, és olyan érzékeny, hogy épp hogy hozzáérek, de már a mutató a képernyő másik végében van. Az egér beállitásoknál legalacsonyabbra tettem, de ugyan az maxon is. Nincs külön gomb érzékenységre egéren. Teendő?

Ez a VGA kb. mennyit ér?

Újszerű, minden tartozékával, dobival.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!