A bestkonzol.hu szállít utánvételre csomagpontra? Írták e-mailban hogy nem lehet, de az oldalukon oda van írva hogy lehet.
Szállítás és fizetés
Szállítási lehetőségek
Házhozszállítás/csomagpont
1. GLS házhozszállítás és GLS csomagpont esetén, Magyarország területén belül:
1. Bankkártyás fizetés: br. 1490 Ft
2. Előreutalás: br. 1290 Ft
3. Utánvéttel: br. 1990 Ft
Ide van írva az oldalukon hogy lehet....
Érdemes egyáltalán venni tőlük bármit?

válasza:Az Impresszuma ( [link] ) szerint egy egyéni vállalkozó üzemelteti, aki - a NAV nyilvántartása szerint ( [link] ) - 2017 óta van beregisztrálva, és 2025 óta foglalkozik játékok kereskedelmével.
Viszont a domain-regisztrációs adatbázis ( [link] ) szerint a domain egy fő tevékenységként ingatlankereskedéssel foglalkozó betéti társaság nevére van bejegyezve, amely betéti társaságnak ( [link] ) egyik tagja sem az Impresszumban említett egyéni vállalkozó (feltehetőleg rokonai).
Fenn vannak az Árukeresőn ( [link] ), sok pozitív értékeléssel, ott meg egy 2013-ban alapított kft. van megnevezve, mely kft ( [link] ) már az Impresszumban szereplő egyéni vállalkozó nevén van.
A Facebookon is fenn vannak:
relatíve sok kedvelővel, pozitív értékeléssel (bár kevés értékelés alapján).
Nyíregyházán van boltjuk:
szóval leinformálható egy társaság.
Szállítással kapcsolatosan: GLS csomagpont esetében az áruház állítása szerint nincs lehetőség utánvételre - az oldalukon oda van írva vastag kiemeléssel:
"UTÁNVÉTEL CSAK HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ESETÉN LEHETSÉGES! CSOMAGPONTON NEM!"
Bár a GLS oldalán ( [link] ) a csomagpontok esetén is nyújtanak utánvét-beszedési lehetőséget, de lehet, hogy ezzel az áruháznak rossz tapasztalata volt ezért ezt nem vállalják, így ezért írták ki mind a weboldalukra, ezért értesítettek e-mailben is, hogy nem lehet.

válasza:

válasza:

válasza:A Nintendo 3DS egy kifutott termék ( [link] ).
A Bestkonzolon is többnyire használt változatokat kínáltak, a többségük nem rendelhető ( [link] ) - szóval valószínű, hogy régi árak.
Ha megnézed az eBayen, ott 150-200 euros kezdő árakat láthatsz:
ami nem sokkal marad el a Bestkonzolos áraktól (pláne kifutott széria esetében).
További kérdések:
Első éves leszek egy Dunántúli egyetemen. Jelenleg egy 2022-es M2 MacBook Air-em van, viszont töröm a fejem hogy érdemesebb lenne egy Windows-os gépre váltani, mert hallottam hogy egyetemeken leginkább a Windows + Linux alapú dolgokra vannak ráállva, MacOS-el pedig...
Egy NVME SSD tartalmát lementettem USB HDD meghajtóra, ezt a fájlt az új SSD meghajtóra visszaírtam. A dd parancsot mindig körültekintően használtam, eddig több mint húsz éve soha nem volt probléma, csak most. Nincs se partíciós tábla, se semmi az új SSD...
Pár napja észleltem, hogy az USB billentyűzetem néhány gombja: 1,2,3,4, TAB, L_SHIFT, L_CTRL nem funkcionál. Elővettem és csatlakoztattam a géphez egy régi, még PS/2-es csatlakozójú billentyűzetet, de azt tapasztaltam, hogy az sem tökéletes. Annál az: 1,...
Munkahelyen új egeret kaptunk, és olyan érzékeny, hogy épp hogy hozzáérek, de már a mutató a képernyő másik végében van. Az egér beállitásoknál legalacsonyabbra tettem, de ugyan az maxon is. Nincs külön gomb érzékenységre egéren. Teendő?
Újszerű, minden tartozékával, dobival.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!