Ha az alaplap ventilátor helyét elosztom egy elosztóval, akkor ott is csak az egyik lesz vezérelhető, vagy egyik sem, vagy mindkettő?
Ha tud az alaplap feszültség alapú szabályozást akkor mindkettőt egyszerre, együtt. Ha nem tud csak PWM-est, akkor egyiket se, mert ez nem olyan kábel.
Ezt meg kell nézni, mert az olcsóbb mai alaplapokból képesek kispórolni a feszültség alapú szabályozást, mert az egy plusz 5Ft-os alkatrész és a gyártók szeretnek mindenen spórolni.
Én meg pláne nem, mert ez olyan opció, amit sokszor még apróbetűs részbe se írnak le a kiskönyvében. UEFIben ha van a ventivezérlős résznél PWM/Voltage funkció és a venti lassul ha állítod 3 vezetékkel akkor van benne.
Én is mikor összeraktam a gépet s1155 és bekapcsoltam kellett rájönnöm, hogy minden venti maxon forog, mert csak PWM szabályzás van a ventijeim meg nem azok. Na vehettem is 4 ezerért csavargatós előlapi ventiszabályzót....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!