Jancsika231 kérdése:
Nem kapcsol be a laptop?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A laptop nem kapcsol be, a ledek se villannak fel, ha megpróbálod bekapcsolni a masinát úgy hogy töltőn van és akkor sem, ha nincsen.
Próbáltam másik tápkábellel és másik áramforrással, de egyik se segített.
Valami ötletet tud valaki? A szóban forgó laptop egy lenovo thinkpad t400.
2017. jan. 15. 13:46
1/7 anonim 

válasza:

Ha semmi se jön be rajta, akkor szerviz. Ha a biost még látod, akkor az oprendszer szállt el. Ez esetben felraksz rá egy újat.
2/7 anonim 

válasza:

meghalt az alaplap . Tehát kuka.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is a szervízt gonndoltam, de egy próbát megér hátha tud valaki valamit javasolni arra, hogy lehetne itthon megoldani.
A kuka előtt, azért egy szervízt megér :)
2017. jan. 15. 13:54
4/7 anonim 

válasza:

Van egy megoldás, nem veszel ilyen szar márkájú vackot. Az én laptopom is mpst halt meg 1 év gari volt rá tavaj karira kaptam. Ment a kukába a jó kis gamernotebook
5/7 anonim 

válasza:

Ez nem márka függő!
Valami csúnyán elszállt benne (táp, alaplap).
6/7 anonim 

válasza:

jó hogy kukába dobtad a gamer notebook-ot inkább tetted volna fel nettre lehet még kaptál volna érte egy 50 ezret is te idióta -,-
7/7 Dongaben 

válasza:

Jó esetben csak a bekapcsoló gomb hibája. Ezt ellenőrizheted, ha szétszeded. (Persze, csak ésszel!) Rosszabb esetben elszállt az alaplap, de semmiképp ne dobd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!