Laptop videóvágásra?

válasza:Attól függ honnan nézed.
Ha onnan, hogy fél millából olyan asztali gépet rakhatsz össze, ami ezt a laptopot háromszor körbefutja, akkor ár-teljesítmény arányban a fasorban sincs.
A laptopok között viszont vannak ennél lényegesen drágábbak is nem jelentős teljesítmény többlettel.

válasza:

válasza:Nekem is ilyen van, csak i7 8750H procival.Szintén videókat vágok (főállásban is). Én vettem bele még ram-ot meg kidobtam a 2018-ban már kissé elavult HDD-t.Nem is értem, egy ilyen drága laptopba minek raknak...
Az én konfigem:
i7 8750H
32GB ddr4 2666mHz (2x16GB dual channel)
Nvidia Geforce 1050Ti
Samsung 860 evo 500GB (rendszernek)
Samsung 970 pro 512GB (háttértárnak, videóknak)
Kapcsolódó kérdések:
Média tagozatra jelentkezem át és a jövő tanévet már ott kezdem. Szeretnék filmeket/videókat forgatni és megvágni, fotózni, szerkeszteni, mindemellett animálni. Be fogok szerezni egy alap szintű kamerát, amivel mindezeket megcsinálhatom. A kérdésem az lenne, hogy...
Fontos lenne számomra, hogy út közben is tudjak videókat vágni, és szeretnék egy nem annyira kis gépet erre a célra.
Videóvágásra és képszerkesztésre szeretnék laptopot vásárolni. Először Mac ben gondolkoztam, de sokallom az árát. Létezik olyan laptop, amely közel ugyanilyen teljesítményű és az ára sem olyan magas? Kb. 200ezer forint környékén mozognék.
Új laptopot szeretnék venni, amin videót is szeretnék vágni, ezért valami erősebb összeállítást kerestem. Mit gondoltok a következő elemekről? Márka: ACER GRAPHIC CARD NVIDIA GEFORCE GTX 950M 4GB HardDiskSize (GB) 1000 RAM (GB) 8 Processor INTEL CORE I7-6700HQ ProcessorSpeed (GHz) 2.6
Én a ASUS ZenBook Pro UX501VW-FI156T-t néztem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!