Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Van például 4db szám változó és ezek közül kéne eldönteni hogy melyik a páros és a párosak összegét belerakni egy változóba úgy hogy csak operátorokat lehet használni, ami ha jól értem azt jelenti hogy nem lehet if-et sem használni mert úgy kb 10mp alatt meglenne de nem ismerem a c nyelvet valaki letudná írni ezt hogyan kéne leírni csak operátorokkal.
csak operátorokat lehet használni szóval szerintem nem ezért is nem értem hogy hogyan kéne.
tegnapelőtt 17:15
7/22 anonim válasza:
Szóval, mivel azt írtad csak operátorokkal lehet akkor használhatod a ternáris operátorokat. ( ? : ) :) Így könnyedén megcsinálhatod ugyanúgy, mintha (if,else lenne...) Ahogy a fenti példában látod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!