Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java-ban hogyan rendezzek...

Lewike kérdése:

Java-ban hogyan rendezzek kettő Arraylistot?

Figyelt kérdés

Van egy "list1", amiben stringek vannak, és egy list2 amiben számok. A list2-ben lévő számok jelzik, hogy a list1-ben lévő stringből hány db-van.

List1 List2

"alma" 5

"korte" 3

"dio" 7

A list2 kellene rendezni csökkenő sorrendbe, és ezzel párhuzamosan a list1-be lévő stringeket is sorba rendezni.Eredmény így kellene kinézzen:

List1 List2

"dio" 7

"alma" 5

"korte" 3

For ciklussal kellene megoldani.

2016. márc. 8. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

set(i, value)-hoz mit szólsz?

[link]

2016. márc. 8. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Rendezzek házibulit?

Szüleim elutaztak, és csináltam egy összejövetelt kedden, 7-en voltunk, csak fiúk, és az egyik legjobb barátom (nevezzük Kukifejűnek) egy kicsit többet ivott a kelleténél és mindent összehugyozott meg -hányt, letépte a virágokat, stb. Jelentős kár nem keletkezett, csak...

A Howrse nevű játékban milyen versenyt rendezzek?

Valami szokatlant szeretnék. (nem szépségverseny,sorsolás..)

Van arra legális lehetőségem, hogy egy no limit versenyt rendezzek?

Mivel "verseny" kategória nincs, ezért ide írom. Szóval... Van arra mód az EU bármelyik országában, hogy no limit versenyt rendezzek? A no limit alatt a teljesítménykorlátozást értem. Hasonló lenne a dolog, mint anno a Group B. Minden versenyző saját felelősségére...

Php-ban hogyan rendezzek sorba egy két dimenziós tömböt?

nekem például a kétdimenziós tömb összes elemének a második elemére szeretnék szűrni tehát; t[0][2] t[1][2] és így tovább. Most láttam a usort utasítást, de ott nem tudom szám szerint megadni, csak ha nevesítve van a tömb oszlopa (sora). Segítséget előre is köszi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!