Mit tegyek a göndör hajammal hogy egyenes maradjon?
legyen önbizalmad!
Nekem is extrém göndör hajam van, én is vasalom, nekem si könnyen begöndörödik, mégis jól érzem amgam a bőrömben
Na jó, régebben voltak komplexusaim a hajam miatt, de mára nagyjából "kinőttem".
Szóval csak tökösen ;)
de nekem nagyon hülyén áll, ronda, fiúknak se tetszem:(
a fejtetőm hajmosás után 1-2 nap múlva lelapul, oldalt meg kiáll, és ilyen háromszög fejem van. gyakori hajmosásra meg nincs időm és hamarabb zsírosodna a hajam.
azért köszi:)
Én egyenesítős sampont én balzsamot használok már jó ideje, és sokkal egyenesebb tőle a hajam. Mindezt azért mert rühellem a hajvasalót...xD Hajmosás után hanem is 100%ig szögegyenes de olyan 80%-ban bevállt nekem.(TIGI bed head;www.tigi.hu)
Vagy ha ilyesmi sem válik be, szerintem próbáld ki a végleges hajegyenesítést.(én is arra pályázok jóideje csak nincs rá pénzem xD)
Nem a fiúk miatt, mert itt a városomban senki helyes nincs. Egyszerűen hülyén nézek ki göndören, összevissza, ronda vagyok (komolyan), iskolában is rosszul érzem magam. Alapból nem vagyok valami szép, a bőröm nagyonfehér (vagyis általában piros) és hámlik, gebe vagyok (nemtudok hízni), nincs mellem. Csak a hajam dob valamit a kinézetemen.
De köszönöm a válaszokat, most van az Asia Straight sampon+hajegyenesítő krém, amitől ugyan nem lesz egyenesebb magától, de vasalás után megtartja majdnem az egészét. Ha elfogy, akkor kipróbálom a többit is:)
Van "végleges hajkiegyenesítés", de szüleim nem engedik. Beleégetnek valami szert, amitől elvileg sokáig (amig le nem nő, vagy legalábbis hónapokig). Nem tart örökké, pár havonta meg kell ismételni azthiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!