Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » SOS. Befestettem a hajam, de...

SOS. Befestettem a hajam, de nagyon rossz! VÖRÖS. Mikor festhetem át újra?

Figyelt kérdés
Eredeti hajszínem, se nem barna se nem szőke, átlagos. Szeplős vagyok, 20 éves, és már két éve festem a hajam. Eddig voltam nagyon szőke, de az nem jött be, és azóta szőkésbarnásra festem. Úgy gondoltam, hogy új év új haj stb... befestettem a hajam sötét gesztenyebarna vörösre és nagyon nem áll jól. Mennyi idő múlva festhetem be más színűre?

2014. jan. 4. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor újra festheted, vagy használhatsz hajfesték eltávolítót, de számíts arra is hogy a vörös árnyalat benne fog maradni. Az csak leszívatás után tűnik el, sima festéssel nem. Persze kivétel ha feketére fested.
2014. jan. 4. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:
vigyáz mer elvileg hajhulásis lehet a vége
2014. jan. 22. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Csak szerintem idétlen ha valaki rossz melltartó méretet hord?

Most éppen ezen a képen mosolyogtam... Szerintem egy 2 mérettel kisebb is elég lett volna nem értem miért kell egy B kosárra D-t adni.A lány amúgy szép szerintem csak a melltartót nem értem

Szerintetek nem túl rossz a felső testem? (ÍRJ, KÜLDÖK KÉPET)

Sokan mondják,hogy jól néz ki,szerintem kicsit hülyén néz ki,írjatok és küldök képet!! :) 19/L

Ez nagyon rossz? Nem tudok mit csinálni:/

8.-os vagyok 165 cm-vel és 46 kg-al. Régebben nagyon vékony voltam, és most kezdtem vére hízni. Az alakom nőiesebb lett, és többen mondták, hogy egy év alatt (az arcom is és az alkatom is mennyivel szebb lett) De valahogy még mindig azért vékonyabb vagyok a többi...

Rossz arányok? :S Többi lent.

Eléggé ki vagyok bukva, mert sokan kigúnyolnak az alakom miatt, de nem akarok hülyeséget csinálni, ezért inkább rákérdezek. :( Nem vagyok egy löttyedt lány, de nem is mondanám hú, de sportosnak se magam. Magasság: 164-66 Kiló: 52 kg Csípő: 87 cm Derék: 64...

Segítség! Csütörtökön befestettem a hajam sötétszőkével, rossz lett az eredmény, tegnap pedig rézvörössel. De brutális lett. (lent)?

Ha vasárnap befestem feketével (vagy inkább sötétbarnával) be fogja fogni? és mennyire ártok ezzel a hajamnak? Nem festeném többet, de így nem megyek ki az utcára!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!