Anyukák. Hol vásároltok magatoknak ruhát? Közvéleménykutatás.
1. Hol vásároltok ruhát és mennyi idősek vagytok?
2. Szoktatok -e online, internetek keresztül ruhát venni, ha igen, hol? (vatera, webshop stb)
kÖSZÖNÖM
1, Orsay, C&A, F&F. Ezek a kedvenc márkáim.
2, Igen a bonprix weboldalról. A bodyflirt márkából szoktam szemezgetni, ezeknek gyönyörűek a színei, az anyaguk kellemes és nagyon kényelmes viseletek. Rendeltem már bpc márkából is, de ezeknek a színei olyan fakók, és az anyaguk sem a legjobb.
27 éves vagyok.
1. Leginkább turiban, ritkán Tesco, C&A; 34 vagyok
2. Régebben vásároltam a vaterán, most hogy nagyobbak a gyerek és könnyebben el tudok menni itthonról már nem. Szeretem is felpróbálni a cuccokat.
1. Attól függ mennyi elkölthető pénzem van. Tavasszal és nyáron kevesebb mert inkább kiruccanásokra költök, több benzin meg minden más van amire elmegy a pénz. Ha van pénzem Amnesia, Magenta, Sugarbird ha nincs de "muszáj vásárolnom" akkor turi meg noname cuccokat is veszek.
Gyereknek szeretem a H&M ruháit.
Néha én is vásárolok H&M, Pimkie, New Yorker, Reserved boltokban.
29 éves vagyok egy 6 éves kislány anyukája.
2. Nem nagyon régen párszor vásároltam a teszveszen de majdnem mindig csalódtam. Legtöbben a turikban olcsón összevásárolt cuccokat árulják busás haszonnal és akkor inkább elmegyek én is turizni. Vagy a hibátlan újszerű egy agyonmosott valami volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!