Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukák. Hol vásároltok...

Anyukák. Hol vásároltok magatoknak ruhát? Közvéleménykutatás.

Figyelt kérdés

1. Hol vásároltok ruhát és mennyi idősek vagytok?

2. Szoktatok -e online, internetek keresztül ruhát venni, ha igen, hol? (vatera, webshop stb)

kÖSZÖNÖM

2014. máj. 12. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:

1, Orsay, C&A, F&F. Ezek a kedvenc márkáim.

2, Igen a bonprix weboldalról. A bodyflirt márkából szoktam szemezgetni, ezeknek gyönyörűek a színei, az anyaguk kellemes és nagyon kényelmes viseletek. Rendeltem már bpc márkából is, de ezeknek a színei olyan fakók, és az anyaguk sem a legjobb.

27 éves vagyok.

2014. máj. 12. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Leginkább turiban, ritkán Tesco, C&A; 34 vagyok

2. Régebben vásároltam a vaterán, most hogy nagyobbak a gyerek és könnyebben el tudok menni itthonról már nem. Szeretem is felpróbálni a cuccokat.

2014. máj. 12. 10:49
 3/5 A kérdező kommentje:
én is hasonlóan vásárolok mint ti. Köszönöm, hogy írtatok.
2014. máj. 12. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Attól függ mennyi elkölthető pénzem van. Tavasszal és nyáron kevesebb mert inkább kiruccanásokra költök, több benzin meg minden más van amire elmegy a pénz. Ha van pénzem Amnesia, Magenta, Sugarbird ha nincs de "muszáj vásárolnom" akkor turi meg noname cuccokat is veszek.

Gyereknek szeretem a H&M ruháit.

Néha én is vásárolok H&M, Pimkie, New Yorker, Reserved boltokban.

29 éves vagyok egy 6 éves kislány anyukája.

2. Nem nagyon régen párszor vásároltam a teszveszen de majdnem mindig csalódtam. Legtöbben a turikban olcsón összevásárolt cuccokat árulják busás haszonnal és akkor inkább elmegyek én is turizni. Vagy a hibátlan újszerű egy agyonmosott valami volt.

2014. máj. 12. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
30 vagyok. Leginkább neten vásárolok, ebay, aliexpessz, angol vagy japán webshopok. Ezen kívül még turiba néha benézek, hátha akad valami, de az ritka. Igazából a stílusom miatt van mindez, nem hordok tömegcuccokat, inkább nagyrészt ilyen viktoriánus goth féle dolgokat hordok, ami ugye boltban nem nagyon akad.
2014. máj. 12. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!